05 / 09 / 2024

Tebernüş Kireçci Boğaziçi'ni işaret ederek seslendi! Tek tük kaçak bina yıkılarak bir yere varılmaz!

Tebernüş Kireçci Boğaziçi'ni işaret ederek seslendi! Tek tük kaçak bina yıkılarak bir yere varılmaz!

Boğaz'da kaçak yapılaşma şu sıralar gündemden düşmüyor. Bir çok kaçak yapı Boğaz'ı işgal ederken Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci 'Tek tük kaçak bina yıkılarak bir yere varılmaz' diyerek asıl olması gerekeni açıkladı.



Son günlerde Boğaz'daki kaçak yapılaşmalar gündemden düşmüyor. Son olarak Vaniköy'deki kaçak villa İBB tarafından yıkıldı. Boğaz'da tespit edilen kaçak villalar için yıkım kararları alınmaya devam ederken Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci konuyla ilgili sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulundu.

Tebernüş Kireçci, Boğaz'daki kaçak yapılaşmayı işaret ederek 'Tek tük kaçak bina yıkılarak bir yere varılmaz' dedi ve icraat yapmak isteyen kurumları Boğaziçi'ni 18 Kasım 1983'te çıkan 2960 sayılı Boğaziçi Kanunu'ndan önceki haline getirmeleri konusunda çalışmaya davet etti. 

Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten yapıtğı paylaşıma son olarak şunu ekledi: ''Bunu yapabilecek belediye başkanı ya da bakan var mı?'' İşte Kireçci'nin o paylaşımı ve gelen yorumlar... 

Tebernüş Kireçci @TebernKireci1
Boğazda tek tük kaçak bina yıkarak bir yere varılmaz.

İcraat yapmak isteyen bakan varsa Boğaziçi'ni 18 Kasım 1983'te çıkan 2960 sayılı Boğaziçi Kanunu'ndan önceki haline getirsin!

Bunu yapabilecek belediye başkanı ya da bakan var mı?

Konutlarda kira çarpanı 250'den 150'nin altına düştü! Bundan sonrasında ne olur?

Tebernüş Kireçci'den barınma krizine çözüm önerisi: Konut arzı artırılsın!

Geri Dön