01 / 05 / 2024

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi'nde konuğu: Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan!

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi'nde konuğu: Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk'teki programı Emlak Kulisi'nde Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan'ı ağırlıyor



Türkiye'nin tek emlak-konut uzmanı gazeteci Tebernüş Kireçci, Skyturk ekranlarında hazırlayıp hafta içi her gün 12:30'da canlı yayında sunduğu programı Emlak Kulisi'nde Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan'ı konuk ediyor.

Kireçci ve konuğu Babacan, Babacan Yapı'nın son projesi Crowne Deluxe başta olmak üzere diğer projelerini ve konut sektörünü tartışacaklar. İbrahim Babacan, Babacan Yapı'nın Crowne Deluxe projesinde 18 ay taksit kampanyasının detaylarını bu programda açıklayacak.

Tebernüş Kireçci ve İbrahim Babacan'a soru sormak isteyen izleyiciler, sorularını www.tebernuskirecci.com.tr adresinden iletebilecekler.

Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Babacan'ın konuk olarak katılacağı Emlak Kulisi, 01 Aralık 2011 Perşembe günü saat 12:30'da Skyturk ekranından yayınlanacak.

Emlak Kulisi'nin önceki bölümleri, www.emlakkulisi.tv adresinden de izlenebiliyor.

 


Geri Dön