Ekonomi

TEB’den akaryakıtta dev indirim! TEB ile Petrol Ofisi'nden çıkamayacaksınız!

TEB CEPTETEB’lilere akaryakıt harcamalarında kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. CEPTETEB’liler, yüzde 60’a varan indirimler yakalıyor. İşte detaylar!Akaryakıt ya da otogaz harcaması yaparak,  SMS ile kampanyaya katılıp, 50 TL indirim, CEPTETEB uygulaması üzerinden kampanyaya katılarak 60 TL indirim kazanma fırsatını kaçırmayın!

CEPTETEB’lilere, dev akaryakıt indirimi çok konuşulacak. Akaryakıt ya da otogaz harcaması yaparak,  SMS ile kampanyaya katılıp, 50 TL indirim, CEPTETEB uygulaması üzerinden kampanyaya katılarak 60 TL indirim kazanma fırsatını kaçırmayın!

İşte TEB akaryakıt kampanyasına ait detaylı bilgiler…

KAMPANYAYA NASIL KATILIRIM?

Kampanya 1 Ekim ile 15 Kasım tarihleri arasında Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında TEB Bonus Kredi Kartlarınız ile 4 defa 250 TL ve üzeri harcama yaptıktan hemen sonra; 22 Kasım ile 22 Aralık tarihleri arasında yapacağınız 5. harcamanıza indirim kazanıp ve bu indirim kartınıza 26 Aralık 2022 tarihinde yansıyacağı duyurulmuştur.

Kampanyaya harcama yapmadan önce de CEPTETEB Mobil adlı uygulaması üzerinden veya PO yazıp 4616’ya SMS göndererek de katılım sağlayabilirsiniz.

TEB AKARYAKIT KAMPANYA AYRINTILARI NELERDİR?

TOKİ ev çekilişi ne zaman 2022?

Aile Destek Programı ne zaman yatıyor?

Doğalgaz nasıl daha az yakar? Doğalgaz nasıl yakılmalıdır?