Beyaz Eşya

Tefal EY5018 Easy Fry fritöz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 14 Ocak 2023 fiyat listesi

Bir fritöz ile yapabileceklerinize şaşıracaksınız. Tefal'den hem pratik hem leziz yemekler çıkaran fritöz fiyatları araştırılıyor.  Tefal EY5018 Easy Fry  sizin büyük yardımcınız olacak. Peki Tefal EY5018 Easy Fry  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?Hava ile kızartma işlemi aracılığı ile en sevdiğiniz atıştırmalıkları çok az yağ ile veya hiç yağ eklemeden harika çıtırlıkta pişirebilirsiniz! Hızlı neticeler ve daha az enerji tüketimi için klasik fırına ideal bir alternatif! Ayarlanabilir ısıd erecesi kontrolü ve nitelikli  bir zamanlayıcı aracılığı ile çok çeşitli yemekelre sahip malzemelerle harika neticeler alabilirsiniz

Sağlıklı bir hava ile kızartma ve hepsi bir arada ızgara için 2'si 1 arada çaresini keşfedin! Bir hava fritözünden beklenenden fazlası olan özel ikili teknoloji, yumuşak, sulu etler ve harika kıvamda kızartılmış sebzeler için bir döküm alüminyum ızgara da sunar. Hava ile kızartma işlemi aracılığı ile en sevdiğiniz atıştırmalıkları çok az yağ ile veya hiç yağ eklemeden harika çıtırlıkta pişirebilirsiniz! Hızlı neticeler ve daha az enerji tüketimi için klasik fırına ideal bir alternatif! Ayarlanabilir ısıd erecesi kontrolü ve nitelikli  bir zamanlayıcı aracılığı ile çok çeşitli yemekelre sahip malzemelerle harika neticeler alabilirsiniz. XL kapasitesiyle Easy Fry & Grill tüm aileye yeter!

 Neden bekliyorsunuz?

Tefal EY5018 Easy Fry & Grill Air Fryer aracılığı ile az yağlı veya hiç yağ içermeyen kızartmalar yapabilirsiniz. Cihaz, yağda kızartılmış kadar leziz tarifler  hazırlamanıza olanak sağlar. Böylece siz ve sevdikleriniz için sağlıklı yemekler ortaya çıkarmanız da basitleşir. En az enerji ile fırın kullanımını  azaltmanıza olanak vermesi aracılığı ile zamandan ve enerjiden tasarruf sağlar. Aynı anda Tefal EY5018, şık ve modern dizaynı ile mutfağınıza 
hoş bir hava katar. Hem kızartma hem de ızgara olarak kullanılabilme fonksiyonu ile oldukça ekonomik bir cihazdır. 

 

Tefal Easy Fry & Grill Classic Yağsız Fritöz Airfryer Özellikleri

Ekonomizden ve vaktinizden tasarruf etmenizi sağlayan Tefal EY5018 Easy Fry & Grill ile kızartmalarınızı ve ızgara yapmak istediğiniz gıdalarınızı sağlıklı bir şekilde pişirebilirsiniz. İkisi bir arada cihazınız, hava ile kızartma ve ızgara fonksiyonu ile yağsız veya az yağlı yiyecekler yapmanıza olanak tanır. Bundan dolayı daha az enerji harcayarak acil bir şekilde tariflerinizi yapabilirsiniz. Tefal EY5018 Easy Fry & Grill Classic, döküm alüminyum ızgarası ile dışarıda yediğiniz yumuşak ve sulu etleri sizin de yapmanıza olanak tanıdığı gibi sağlıklı sebzeler hazırlamanıza da imkan verir. Cihazın, 80°C'den 200°C'ye çıkan yüksek sıcaklık ayarı ile istediğiniz tarifleri pişirebilirsiniz.

 

Kampanyaları ile Tefal Fry & Grill Classic Yağsız Fritöz

Tefal EY5018 Easy Fry & Grill Classic Yağsız Fritöz Airfryer 4,2 litre kapasite hava ile kızartma & ızgara - 1510002076, pek çok fonksiyonu bünyesinde barındırır.
 Çok avantajlı olan bu ürün aracılığı ile istediğiniz yemeği yağsız bir şekilde pişirebilirsiniz. Hızlı pişirme özelliği ile zaman tasarrufu sağlar. 

TEFAL EY5018 FRY FRİTÖZ  14 OCAK 2023 FİYAT LİSTESİ

Hepsiburada     : 5.489,00 TL

PTT AVM         : 6.399,00 TL

Teknosa         : 6.699 TL

Amazon          : 6.599 TL

N 11            : 6.669,39 TL

Çiçeksepeti     : 6.749,00 TL

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 14 Ocak 2023 tarihinde saat 02:07'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.78 Türk Lirası, euro 20.35 Türk Lirası, altının gramı ise 1160 Türk Lirası değerinde.

Philips Airfryer fritöz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 14 Ocak 2023 fiyat listesi

Taşımacılık ve Lojistik alanında iş birliği! İmzalar atıldı bile

Hepsi Burada'dan harika taksit imkanı! Xiaomi Redmi telefonlar kapış kapış gidiyor! İşte 14Ocak 2023 fiyat listesi