29 / 04 / 2024

Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi Kaç TL ? Özellikleri neler? En uyguna nerden alınır? 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi Kaç TL ? Özellikleri neler? En uyguna nerden alınır? 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Elektrikli mutfak aletleri alanında öncü markalar arasında yer alan Tefal kahve makineleri fincan kapasitesi ve çalışma gücü yönünden farklılık gösteriyor. Tefal  kahve makinesi teknik özellikleri ve tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi



 Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi Kaç TL ? Özellikleri neler? En uyguna nerden alınır? 5 Şubat 2023 fiyat listesi
Mutfaklarda küçük yer kaplayan kahve makineleri bir tuş ile kahve yapma işini zahmetsizce halllediyor. Özellikle kalabalık aileler ve misafiri çok olan ev hanımları için ideal bir kullanışsa sahip olan Tefal köpüklüm türk kahve makinesi çokça tercih ediliyor. 

TEFAL TÜRK KAHVE MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

Tefal CM8201 Türk kahvesi makinesi iki farklı pişirme yöntemine sahiptir. Bu pişirme yöntemleri kullanıcıların isteğine göre değişiklik gösterirken köpüklü kahveyi kısa sürede pişirir.Tefal CM8201 Türk kahvesi makinesi 735 Watt gücünde çalışıyor. Kahve makinesinin genişliği 21.6, derinliği ise 30.5 olarak ifade ediliyor. 

Tezgah üzerine ya da dolap içerisine rahatlıkla konulabilen ürünün gövde kısmı kaydırmaz olduğu için kahvenin pişmesi sırasında herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmıyor.Tefal CM8201 Türk kahvesi makinesinde emniyet sistemi bulunuyor.Tefal CM8201 Türk kahvesi makinesinin emniyet sistemleri arasında taşma emniyeti yeralıyor. 

Taşma emniyet sistemi Türk kahvesi makinesi içerisine sensörler yerleştiriyor. Bu sensörler kahve kaynamaya başladığı anda devreye giriyor ve kahvenin cezveden dışarı taşmasının önüne geçiyor. 
Tefal CM8201 Türk kahvesi makinesinin su kapasitesi 280 ml olarak biliniyor. Tefal CM8201 Türk kahvesi makinesinin 280 ml’lik su kapasitesi ile aynı anda 4 kişilik kahve yapabilme özelliği bulunuyor. 

Tefal CM8201 kullanımı sırasında ürünün iki adet pişirme fonksiyonu olduğu biliniyor. Bu pişirme fonksiyonları közde pişirme ve normal pişirme olarak ikiye ayrılıyor. Közde pişirme fonksiyonu kahveyi normal pişirme yöntemine göre daha ağır şekilde pişiriyor. Bu ağır pişirme sırasında kahveyi közde pişmiş gibi bol köpüklü olmasını sağlıyor.

Peki ürün en uygun fiyata nerede satılıyor?


Geri Dön