Beyaz Eşya

Tefal’in az yağla çıtır çıtır kızartan fritözü kaç TL? Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Et, balık, patates kızartmasını az yağ miktarıyla pişiren ve sağlıklı öğünler sunan fritözler, son dönemde en popüler mutfak pişirme gereçlerinin başında geliyor.  Tüketicinin çok tercih ettiği markalardan Tefal’in çıkardığı Easy Fry & Grill Az Yağlı Fritöz,  yiyecekleri çıtır çıtır ve çok daha hızl Klasik  sıcak hava kızartma fonksiyonu yanında cihazın, sulu ve yumuşak etler, mükemmel şekilde kızartılmış sebzeler için bir döküm alüminyum ızgarası da bulunuyor

Tefal’in sıcak hava ile kızartmada 2’si bir arada çözüm sunan Easy Fry &Grill Az Yağlı Fritözü,  klasmanındaki benzer fritözlerden çok daha fazlasını sunuyor.  Klasik  sıcak hava kızartma fonksiyonu yanında cihazın, sulu ve yumuşak etler, mükemmel şekilde kızartılmış sebzeler için bir döküm alüminyum ızgarası da bulunuyor.

ÇOK AZ YAĞ İLE YA DA YAĞSIZ KIZARTMALAR

Sıcak hava ile kızartma fonksiyonu sayesinde çok az yağ ile veya hiç yağ kullanmadan çıtır çıtır patatesler, balıklar hazırlama imkanı veren bu fritöz, çok daha kısa sürede pişirerek, daha az enerji tüketimi konusunda klasik fırına ideal bir alternatif oluşturuyor.

Kullanışlı bir zamanlayıcısı ve ayarlanabilir sıcaklık kontrolü sayesinde Tefal,  farklı yiyeceklerde mükemmel sonuçlar elde etmeyi sağlıyor.

Peki Tefal Easy Fry & Grill fritözün başka hangi özellikleri var? Tefal az yağlı fritöz kaç lira?

EKSTRA ÇITIR TEKNOLOJİSİ

Tefal Easy Fry &Grill’de kullanılan ekstra çıtır teknolojisi, çok az yağ ile veya yağsız çıtır çıtır kızartılmış yiyecekler hazırlayabilmeye imkan veriyor.  Mükemmel sonuçlar için hava ve sıcaklık akışının kusursuz dengesini sunan cihaz,  bol yağda kızartmaya göre yüzde 99 daha az yağ ile sağlıklı yiyecekler pişiriyor.

Cihazda bulunan döküm alüminyum ızgara sayesinde, mutfağınızda mükemmel bir şekilde pişirilmiş yumuşak, sulu etler ve sebzeler, ikram ettiğiniz her misafiri mutlu ediyor.

Cihazın 80 derece ile  200 derece arasında yüksek hassasiyetli sıcaklık kontrolü,  hangi tarifi hazırlarsanız hazırlayın, her zaman mükemmel sonuçlar veriyor.

TAVUK, PİZZA, NUGGET, BALIĞI OTOMATİK PİŞİRİYOR

Tefal’un bu fritözünde bulunan 8 adet otomatik pişirme programı, pek çok temel yemeği zahmetsizce ve kolay hazırlamayı sağlıyor. Tefal Easy Fry &Grill, patates Kızartması, balık,  Nugget, Kızarmış Tavuk, Pizza, Et,  Sebzeler, Tatlı olmak üzere 8 otomatik programla geliyor.

TÜM AİLEYE YETEN XL BOYUTTA

XL kapasitesi sayesinde 4.2 litrelik hacmiyle Tefal, 6 kişiye kadar olan aile üyelerine ve arkadaşlara lezzetli yemekler hazırlamak konusunda ideal boyutuyla dikkat çekiyor.

Tefal’in dijital tarif kitabında ise, kullanıcısına ilham vermek için şefler tarafından hazırlanmış 30 lezzetli tarif bulunuyor.

Peki Tefal Easy Fry & Grill fiyatı ne kadar? İndirimde mi?

TEFAL EASY FRY & GRILL AZ YAĞLI FRİTÖZ 14 ŞUBAT GÜNCEL FİYAT LİSTESİ: 

5.4999 TL:  https://www.trendyol.com/

5.530 TL: https://www.hepsiburada.com/

5.999 TL: https://www.mediamarkt.com.tr/

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.tefal.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 13 Şubat 2023 tarihinde saat 23:38'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.12 Türk Lirası, euro 20.48 Türk Lirası, altının gramı ise 1.145 Türk Lirası değerindedir.

Tarım Kredi Markette dana sosis 32,75 TL, İzmir Tulumu 400 gram 59,90 TL! 13 Şubat 2023 Fiyat Listesi

İşte 5 bin TL'nin altında akıllı telefonlar! Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Carrefoursa’da 32’li tuvalet kağıdı 64 lira birden ucuzladı! Bitmeden yetişin! 13 Şubat 2023 Fiyat Listesi