İş Fırsatları

TEİAŞ en az lise mezunu 53 teknisyen ilanı yayımladı! İşte başvuru tarihi ve ayrıntılar...

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEİAŞ) az lise mezunu adaylar arasından 53 teknisyen alımı yapacağını İŞKUR iş ilanları üzerinden açıkladı. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman başlıyor? İşte ilanın detayları... Kamu personel alımı iş ilanları İŞKUR üzerinden yayınlanmaya devam ediyor

İŞKUR personel alımı iş ilanları genelinde yayınlanan ilana göre Türkiye Elektrik Dağıtım Şirketi bünyesinde çalışacak personel adayları arıyor.

Kamu personel alımı iş ilanları İŞKUR üzerinden yayınlanmaya devam ediyor. TEİAŞ'ın yayınladığı ilanda, İŞKUR iş ilanları kapsamında çalışmak üzere en az lise mezunu 53 teknisyen istihdam edilecek.

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi bünyesinde çalışmak üzere 53 kişilik kontenjanla teknisyen alınacak. Peki Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? Başvurular ne zaman başlıyor? İşte ilanın ayrıntıları...

KAMU PERSONELİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Peki başvurular ne zaman başlayacak? Başvurular nereden, nasıl  yapılacak? İşte tüm merak edilenler...

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Başvuru yapacak adaylar için ise başvuruları yalnızca İŞKUR üzerinden giriş yaptıktan sonra online olarak elektronik ortamda yapılacak. Farklı yollar ile yapılacak başvurular kabul edilemeyecektir. Adaylar başvurularını İŞKUR sistemine giriş yaptıktan sonra iş yeri türünün kamu seçip ekrana gelen ilanlar yoluyla personel alımı ilanlarında başvurularını yapabilecekler.

Başvurular bugün itibarıyla alınmaya başlanmış olup en geç başvurular 5 gün içinde yani 5 Ağustos 2022 tarihine kadar yapılmış olması gerekiyor.

Kamu personeli alımı ilanlarına başvuruda bulunacak adaylar için alımlar kura yöntemi ile yapılırken, kura çekimi 22 Ağustos 2022 tarihi pazartesi günü itibariyle gerçekleştirilecek.

Başvuru yapmak isteyen adaylar, Türkiye İş Kurumu’nun web sayfasında 01.08.2022 tarihinde yayımlanacak ilanları takip etmesi gerekiyor. Başvurular adayların adrese dayalı nüfus kayıt sisteminde kayıtlı olan adreslerine göre il düzeyinde karşılanacak.

Başvuru şartlarına uygun olan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde (01-05/08/2022 tarihleri arası) İŞKUR il müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, İŞKUR internet sitesinden (https://esube.iskur.gov.tr/ internet adresi üzerinden “İş Arayan" linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak), E-DEVLET ve ALO 170 hattı üzerinden başvurularını yapacaktır.

Sağlık Bakanlığı’ndan son dakika! 27 bin personel alınacak! Başvuru tarihi açıklandı mı? İşte flaş ilan detayları...

İş arayanların dikkatine! 11 bin 139 lira maaş ile personel aranıyor!

İBB'den son dakika iş ilanı! İtfaiye eri ve zabıta alacak! Siz de o tarihlerde başvurabilirsiniz! İşte o flaş ilan!