Kent Haberleri

TEİAŞ tam 80 adet personel alacak! Son başvuru tarihi 16 Haziran!

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü (TEİAŞ) bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Farklı kadrolardan toplam 80 adet personel istihdam edeceğini paylaşan TEİAŞ, son başvuru tarihinin 16 Haziran olduğunu aktardı.

TEİAŞ, Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı sisteminden paylaştığı personel alımı ilanı ile bünyesinden istihdam etmek üzere toplam 80 adet teknisyen alımı yapacağını açıkladı.

TEİAŞ, söz konusu personel alımını şu şekilde duyurdu:

“Şirketimizin taşra teşkilatında istihdam etmek üzere 09 Ağustos 2009 tarihli ve 27314 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslara İlişkin Yönetmelik” hükümlerine göre 51'i Elektrik, 14'ü Harita ve 1'i Makine olmak üzere toplam 66 Tekniker ile 7'si Elektronik, 13'ü İnşaat, 5'i Kimya ve 55'i Elektrik olmak üzere toplam 80 Teknisyen alımı yapılacaktır.”

İşte TEİAŞ’ın personel alımına ilişkin merak edilen detaylar...

BAŞVURU

Durumları talep koşullarına uyanlar, ilanın İŞKUR internet sitesinden paylaştığı tarihten itibaren (12 Ağustos-16 Ağustos 2023 tarihleri arası)  5 gün içinde İŞKUR İl/Şube Müdürlüklerinden, İŞKUR internet sitesinden (https://esube.iskur.gov.tr/ adresinden “İş Arayan" linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak) ya da  e-Devlet sisteminden  ya da Alo 170 hattı üzerinden müracaat edebilecekler.

BAŞVURUDA ARANILAN ŞARTLAR

Söz konusu kadrolara başvuracak adaylarda aranacak şartlar İşkur iş ilanlarında ve TEİAŞ’ın internet sitesinde (www.teias.gov.tr) yayımlanacak.

PERSONEL ALIMINA YÖNELİK DETAYLAR

İŞKUR'a müracaat eden adaylardan;
- 2022 yılında gerçekleştirilen KPSS P93 puan türünden altmış (60) ve üzeri puan almış olmak şartıyla, talep koşullarına uygun adaylardan, en yüksek KPSS puanından başlanmak üzere açık iş sayısının dört (4) katı aday;
- Öncelik hakkına sahip olarak müracaat eden adaylardan talep koşullarına uygun olan adaylar arasından, öncelik hakkı sahipliğine yönelik belgenin tarihi esas alınarak ve eski tarihli belgelerden başlanmak kaydıyla, açık iş sayısının dört (4) katı aday
ayrı listeler hâlinde TEİAŞ’a gönderilecek ve talep koşullarına uyanların tamamı sözlü sınava davet edilecek.

DAHA FAZLA DETAY ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

A101’de Onvo airfryer 2.300 TL’ye, kahve makinesi 1.000 TL’ye, şarjlı doğrayıcı dilimleyici 250 TL’ye düştü!

TEB'den son dakika açıklaması! TEB müşterileri hesabını kontrol etsin!

Halkbank’tan son dakika duyurusu! Hesaplara anında 2.000 TL yatacak!