02 / 05 / 2024

Tekfen Bomonti Apartmanları'nda 305 bin dolara 1+1!

Tekfen Bomonti Apartmanları'nda 305 bin dolara 1+1!

5’er katlı 3 ayrı bloktan oluşan "Tekfen Bomonti Apartmanları"nda blokların arasında ortak kullanım için tasarlanmış bir iç avlu ve geçişler bulunuyor. Projede fiyatlar 305 bin dolardan başlıyor…



Bomonti Apartmanları'nın mimari felsefesi, uyumlu bir değişim üzerine kurulu. Sokak yaşantısıyla bütünleşen olan az katlı binalar, semtin varolan dokusuna ve geçmişten gelen komşuluk yapısına saygılı. Projenin mimarisinin temelini, Bomonti’nin yıllar içinde şekillenmiş kent hizaları, avluları, sokakları ve yaşam alanları oluşturuyor. Projenin konseptini DB Mimarlık, iç tasarımı Mustafa Toner tasarladı.

Kent merkezinde yer alan ve İstanbul’un ilk düzenli konut alanlarına da ev sahipliği yapan Bomonti semti, “Bomonti Apartmanları” ile yeniden canlanıyor. Tekfen, “Bomonti Apartmanları” ile çevreden kopmadan modern mimarinin tüm gereklerini yerine getiren sıcak bir mahalle yaratıyor. Projede fiyatlar 305 bin dolardan başlıyor...

Bomonti Apartmanları’nın Bauhaus anlayışına sahip olduğu görülüyor. 5’er katlı 3 ayrı bloktan oluşan "Tekfen Bomonti Apartmanları"nda blokların arasında ortak kullanım için tasarlanmış bir iç avlu ve geçişler bulunuyor. 83 üniteden oluşan Proje’de 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 57 metrekare ile 178 metrekare arasında değişen çeşitli büyüklüklerde farklı mimari planlara sahip evler bulunuyor.

Kentin merkezinde konumlanan Bomonti, İstanbul’un ilk şehirleşme, hareketlerine ev sahipliği yapmış, yeniliklere yön vermiş tarihi semtlerinden biri. Farklı dinlere mensup insanların bir arada yaşadığı Bomonti, komşuluğun ve mahalle kültürünün uyumlu şekilde sürdürüldüğü güvenli bir semt.

www.bomontiapartmanlari.com

212 377 07 77


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön