Genel

Tekfen İnşaat Fas'a 460 milyon dolarlık proje yapacak

Tekfen İnşaat, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)"a yaptığı açıklamada; Fas"ta gerçekleşecek olan boru hattıyla taşınma sistemine ilişkin ihaleyi kazandığını bildirdi

Tekfen Holding"in açıklamasında aşağıdaki ifadelere yer verildi:

œBağlı ortaklıklarımızdan Tekfen İnşaat ve Tesisat A.şž., Fas devlet kuruluşu olan fosfat üreticisi Office ChÜ©rifien des Phosphates S.A.'nın (OCP),   fosfat çamurunun Khouribga'dan Jorf Lasfar'a boru hattıyla taşınma sistemine ilişkin mühendislik, satın alma, inşaat ve devreye alma işlerinin anahtar teslimi (EPC) olarak gerçekleştirilmesine ilişkin ihalesini kazandığına dair mektup almıştır. Mukavele imzasının kısa zamanda gerçekleşmesi ve proje bedelinin yaklaşık 460 milyon Amerikan Doları olması beklenmektedir.


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

 

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler:

Fas'ta 460 milyon dolarlık iş aldı
 
 
Tekfen Holding bağlı ortaklığı Tekfen İnşaat, Fas'ta toplam 460 milyon dolarlık ihale kazandı.
Buna göre şirket, fosfat üreticisi Office ChÜ©rifien des Phosphates S.A.'nın, fosfat çamurunun Khouribga'dan Jorf Lasfar'a boru hattıyla taşınma sistemine ilişkin mühendislik, satın alma, inşaat ve devreye alma işlerinin anahtar teslimi olarak gerçekleştirecek.
Zaman


Tekfen Fas"ta boru hattı ihalesi kazandı  

Tekfen İnşaat, Fas devlet kuruluşu olan fosfat üreticisi OCP"nin, fosfat çamurunun boru hattıyla taşınma sistemine ilişkin ihalesini kazandı.
Kamuyu Aydınlatma Platformu"na yapılan açıklamada œTekfen İnşaat, boru hattı işini anahtar teslimi olarak gerçekleştirilmesine ilişkin ihalesini kazandığına dair mektup almıştır denildi. şžirketin yaptığı açıklamada, mukavele imzasının kısa zamanda gerçekleşmesi ve proje bedelinin ise yaklaşık 460 milyon dolar olmasının beklendiği belirtildi.
Star