29 / 04 / 2024

Tekgör Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!


Tekgör Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Görmez tarafından kuruldu.



Tekgör Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Görmez tarafından kuruldu.


Tekgör Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:
İNŞAAT MALZEMELERİ : İnşaat malzemelerinin bir hizmet veya sözleşmeye dayalı olarak toptan alım satımı aracılık işini yapmak OTOMOTİV : Otomotiv aksam ve parçaları aksesuarları toptan alım satımını yapmak. PETROL : 1- Petrol ve petrol türevlerinden elde edilen akaryakıt ve yakacak türlerinin alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak, LOJİSTİK : Karayoluyla şehirlerarası ve uluslar arası nakliyat ambarı işletmeciliği, kargo işletmeciliği, lojistik işletmeciliği, taşıma işleri organizatörlüğü, terminal işletmeciliği, oto kiralama ,iş makinesi kiralama işletmeciliği, dağıtımcılık yapmak, MADENCİLİK a. Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, işletilmesi,satın alınması ve kiraya verilmesi; b. Maden arama ruhsatnamesi almak,maden aramak, işletme hakkı talep etmek,işletme ruhsatnamesi ve işletme imtiyazı olmak, devri kabil maden haklarını devir almak. c. İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü maden, mermer, taş, kireç, kil, kömür ocakları işletmeciliği yapmak. d. İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile şirket endüstriyel hammaddeleri, kil grupları, kaolen, diatomit, feldispot, kuars ve kuarsitler, talk, profilit, boroks, kalsit ve maden kapsamına giren tüm ürünlerin aranması, çıkartılması, işlenmesi, alımı satımı, ithalat ve ihracatını gerçekleştirmek. e. İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü kesilebilir ve parlatabilir tüm taşlar; mermer, granit, diahaz, travarten, oniks, bozalt gibi taşların aranması, çıkartılması, işlenmesi, alım satımı, ithalat ve ihracatını gerçekleştirmek. f. İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü yarı kıymetli ve kıymetli taşlar, opal, beril grupları, zümrüt, elmas, yakut, sipinel, agat ve ağaç agat tüm silis grubu taşların aranması, çıkartılması, işlenmesi. g. İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her nevi kömür ocaklar açmak, işletmek. h. Kok kömürü, mangal kömürü, linyit kömürü alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. i. Yakıt olarak kullanılan her türlü orman ürünlerinden başta odun olmak üzere ve diğer türevlerinin alımı satımı, pazarlanması, ithalat ve ihracatını. DEMİR HIRDAVAT a. Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır. b. Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir, çelik, alüminyum döküm veya sarıdan mamul cıvata,somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak.


Geri Dön