29 / 04 / 2024

Tekinoğlu Bilgi Teknolojileri Elektrik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!


Tekinoğlu Bilgi Teknolojileri Elektrik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Alkan tarafından kuruldu.



Tekinoğlu Bilgi Teknolojileri Elektrik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Alkan tarafından kuruldu.

Tekinoğlu Bilgi Teknolojileri Elektrik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. konusu:
BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 1) Her türlü, bilgisayar yazılımı , bilgisayar donanımı , bilgisayar danışmanlığı , bilgisayar projeleri , bilgisayar eğitimi , bilgisayar yazılım lisansları, bilgisayar güvenlik sistemlerinin , bilgisayar tüketim malzemelerinin hepsinin alımı, satımı ve kiralamasının yapılması. 2) Her marka bilgisayar, bilgisayar programı ve bilgisayar donanımının ithalatı, ihracatı ve dahili ticaretini ve servis büro hizmetlerini vermek, internet web sitesi hazırlamak. Her marka bilgisayar üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalatı ve ihracatını ve montaj servisini yapmak. 3) Ticari amaçlı bilgi işlem merkezleri kurmak, Veri hazırlama, onarma, düzenleme işlemleri veya hizmetlerini yapmak, satmak, ya da bunları kiraya vermek . 4) Kamu kurum ve özel şirketlere bilgisayar teknisyenleri,bilgi işlemci görevlendirip çalıştırmak ve eleman temin etmek 5) Kamu özel ve tüzel kişilere bilgisayar yazılı ve donanım seçiminde fizibilite raporları hazırlamak, mühendislik, müşavirlik, destek ve servis hizmeti almak, vermek. 6) Konusu ile ilgili Yurt içi ve yurt dışı firmalarına iç ve dış piyasalardan her türlü bilgisayar ve elektronik sistem emtiasını komisyon karşılığı almak, satmak ithalat ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
 


Geri Dön