28 / 04 / 2024

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılı devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılı devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımlar hakkında daire başkanlarından bilgiler aldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda yapılan Brifing Toplantısında Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları Atabey Baytöre ve Emin Pehlivan ile Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan ve Sertaç Balyemez de yer aldı.

Brifing Toplantısında Fen İşleri Dairesi, Park ve Bahçeler Dairesi, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi, Sağlık İşleri Dairesi, İmar ve Şehircilik Dairesi ile Emlak İstimlak Dairesi başkanlıkları tarafından 2020 yılı için hayata geçirilecek ve devam eden yatırımlar hakkında bazı bilgiler verildi.


Geri Dön