28 / 04 / 2024

Tekirdağ Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Tekirdağ Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Tekirdağ Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesinin de bulunacağı Tekirdağ Hayrabolu Millet Bahçesi'nin ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, dün yapılan ihale kapsamında millet bahçesine ait sosyal donatılar da bulunuyor.

Tekirdağ Millet Bahçesi nin ihalesi yapıldı!

Bitki ve peyzajı ile Tekirdağ'a yeni bir soluk getirecek millet bahçesi projesi, içerisinde barındıracağı bitki bahçeleriyle, yöresel bitkileriyle, yeşiliyle, millet kıraathanesiyle, yürüyüş parkurlarıyla, dinlenme ve spor alanlarıyla doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal yaşam alan halinde gelecek.

Tekirdağ Millet Bahçesi nin ihalesi yapıldı!

Çocuk oyun alanlarının, bisiklet yolunun, koşu ve yürüyüş parkurlarının, olacağı millet bahçesi 29 bin 645 metre kare alana sahip olacak.

Vatandaşların ihtiyaç duyacağı sosyal donatıların bulunacağı millet bahçesi projesinde, tema bahçeleri, çiçekli bitkiler ile daha çok yeşille buluşacak vatandaşlar huzur içinde vakit geçirebilecek.

Millet bahçesi projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla!


Geri Dön