02 / 05 / 2024

Tekirdağ Süleymanpaşa'nın alt yapısı yenilenecek!

Tekirdağ Süleymanpaşa'nın alt yapısı yenilenecek!

Süleymanpaşa İlçesi’nde hızlanan alt ve üst yapı çalışmaları ile ilgili durum değerlendirilmesi yapılması amacıyla toplantı düzenlendi, düzenlenen toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak katılarak yetkililerden bilgi aldı.




Süleymanpaşa İlçesi’nde hızlanan alt ve üst yapı çalışmaları ile ilgili durum değerlendirilmesi yapılması amacıyla toplantı düzenlendi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak katılarak yetkililerden bilgi aldı.


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Gülferah Güral, Talat Akköse ve alt yapı çalışmalarında görev alan firmaların yetkilileri ile Süleymanpaşa merkezde hareketlenen alt yapı çalışmalarını değerlendirdi.  Çalışmalardan vatandaşların en az düzeyde etkilenmesi için tedbir kararlarının alındığı toplantıda Başkan Albayrak, “Alt yapı çalışmalarımız en hızlı şekilde devam ediyor. Çalışmaların yapıldığı alan sadece ilçede yaşayanların değil Tekirdağ’da yaşayan herkesin aktif olarak kullandığı bir alan. Bu durumdan şüphesiz en çok etkilenenler de yine vatandaşlarımız oluyor. Alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra üst yapı çalışmaları da tamamlanarak, Süleymanpaşa İlçesi yeni yüzüne kavuşmuş olacak. Vatandaşlarımızın pozitif düşünceleri ve gösterdikleri sabır bize güç veriyor. Çalışmaların sonunda kazanan Süleymanpaşa kazanan Tekirdağ olacak.” dedi.



Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön