Kent Haberleri

Tekirdağ yatırıma doyuyor!

Sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Danışmanlar Şeref Çetin ve Neşat Erdoğan ile beraber Çorlu, Ergene ve Saray ilçelerinde incelemelerde bulundu.


Sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Danışmanlar  Şeref Çetin ve Neşat Erdoğan ile beraber Çorlu, Ergene ve Saray ilçelerinde incelemelerde bulundu.


Albayrak Çorlu Kumyol caddesinde çalışmaları devam eden altyapı ve yenilenen içme suyu hattında incelemelerde bulundu. Başkan Albayrak ayrıca Şeyh Sinan mahallesi Güney caddesinde devam eden altyapı çalışmalar ile Bülent Ecevit Bulvarı-Türkgücü bağlantı yolunda incelemelerde bulundu. Esentepe mahallesi Eski Bağlar Caddesinde altyapısı ve asfalt yapımı tamamlanan cadde ile  Esentepe Mahallesi Çamlıbel caddesinde devam eden altyapı çalışmaları ile ilgili bilgiler alan Başkan Albayrak   Kemalettin mahallesi Atilla caddesinde TESKİ tarafından yapımı devam eden sel taşkını ve dere ıslah çalışmalarını inceledi.


Ergene ilçesi Karamehmet mahallesinde vatandaşlarımız ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren  Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Ulaş-Çayla yolunda yapımı tamamlanmakta olan sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.


Çalışan işçilere kolaylıklar dileyen  Albayrak  Saray ilçesi  Çayla mahallesinde vatandaşlarla sohbet etti. Albayrak ayrıca Saray ilçesinde  asfalt serimi tamamlanan Ayvacık caddesinde ve diğer asfalt çalışmaları devam eden caddelerde incelemelerde bulundu. Yapılan altyapı ve yol çalışmaları ile ilgili memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar da Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a teşekkürler ettiler.


 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi