27 / 04 / 2024

Teknik İsg Periyodik Kontrol Ve Ölçüm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!


Teknik İsg Periyodik Kontrol Ve Ölçüm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serdal Kapısız tarafından kuruldu.



Teknik İsg Periyodik Kontrol Ve Ölçüm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serdal Kapısız tarafından kuruldu.

Teknik İsg Periyodik Kontrol Ve Ölçüm Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
a.Entegre mekanik ve elektrik sistemleri, konusunda periyodik muayene denetim gözetim, laboratuvar periyodik kontrol teknik test ve analiz faaliyetleri (Mekanik ve elektrik bileşenli iş ekipman, makine, motor, otomobil, alet, cihaz, iletişim ekipmanlarını vb. ekipmanların test ve analiz faaliyetleri) hizmetlerinin gerçekleştirilmesi ve sonuçlarının raporlanması b. İş yeri çalışma ortamlarında yapılan ölçüm, numune alma, test analiz faaliyetlerinin yapılması ve sonuçlarının raporlanması. c.Çevresel atıkların yönetimi, emisyon ölçümleri, çevresel kaynakların ve atıkların ölçülmesi, numune alınması, test ve analiz faaliyetlerinin yapılması ve raporlanması. d.Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü araç, menkul ve gayrimenkul alır satar, kiralar kiraya verir ve bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek eder. Şirket sahibi bulunduğu taşınmazlar üzerinde gerek kendisinin gerekse üçüncü gerçek veya tüzel kişilerin borçları için ipotek alabilir verebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi ifraz tevhit taksim parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Şirket sahibi bulunduğu taşınmazlar üzerinde gerek kendisinin gerekse üçüncü gerçek veya üçüncü tüzel kişilerin borçları için ipotek alabilir verebilir, e.Şirket işleri ile ilgili gerekli izinleri aldıktan sonra her türlü ihracat ve ithalat yapmak, f.T.C Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına bağlı mesleki yeterlilik kurumu bünyesinde yetkilendirilen uygunluk değerlendirme faaliyeti (sistem belgelendirme, personel belgelendirme, akredite laboratuvar gibi) ile her iki kurumun bünyesinde verilecek her türlü eğitim ve faaliyetler konusunda hizmetlerde bulunmak. g.Mesleki personel belgelendirme hizmetleri ustalık belgesi alabilmek için teorik ve pratik sınav yapmak diploma sertifika gibi belgeler vermek, mesleki eğitim hizmetleri, Eğitim danışmanlığı, Sınav merkezi hizmetleri, internet üzerinde eğitim hizmetleri. h.Küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelerin, fabrikaların veya kamu kurumları işletmelerinin makine, teçhizat, altyapı değerlerinin tespit edilerek ekspertizliklerinin yapılması ve raporlanması hizmetleri. ı.Yukarıda adı geçen faaliyetlerin yurt içi ve yurt dışında kurulu bulunan veya kurulacak olan firmaların bayiliklerini almak ve yapmak.


Geri Dön