28 / 04 / 2024

Teknik Yapı Concord İstanbul fiyatları!

Teknik Yapı Concord İstanbul fiyatları!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Concord İstanbul

Teknnik Yapı' nın kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilen ve içinde konut, ofis ve de ticari birimleri bulunduracak olan Teknik Yapı Concord İstanbul fiyatları 307 bin 400 liradan başlıyor...



Teknik Yapı  Concord İstanbul  fiyatları nı haberimizde bulabilirsiniz. Proje, İstanbul Anadolu Yakası Fikirtepe'de yükseliyor. Kentsel yenileme projesi kapsamında yükselen  Teknik Yapı  Concord İstanbul'da arsa alanı 21,5 bin metrekare olarak belirlendi.


6 bloktan meydana gelen proje 2 etaptan oluşuyor. Teknik Yapı Concord İstanbul'un ilk etabında 3 blok bulunuyor. Projede toplamda 6 blok yer alıyor.


Concord İstanbul Teknik Yapı projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.  Projede; 46 adet stüdyo, 348 adet 1+1, 182 adet 2+1 ve 41 adet 3+1 daire yer alıyor.


Teknik Yapı Concord İstanbul fiyatları!


Teknik Yapı Concord İstanbul fiyatları 307 bin 400 liradan başlangıç gösteriyor. 


Çeşitli ödeme planları ile ödeme yapılabilen Concord İstanbul projesinde daire büyüklükleri 48 metrekareden başlıyor, 133 metrekareye kadar yükseliyor. 


Projede; Yüzme havuzu, özel güvenlik görevlisi, otopark, yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, fitnes, sauna, Türk Hamamı, dinlenme odaları, servis hizmetleri ve benzeri sosyal alanlar bulunuyor.


Concord İstanbul teslimleri 30 ay sonra gerçekleştirilecek.


Teknik Yapı Concord İstanbul telefon;


Telefon: 444 10 08

Web: www.concordistanbul.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön