28 / 04 / 2024

Teknik Yapı Metropark Evleri adres!

Teknik Yapı Metropark Evleri adres!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Metro Park

Metropark Halkalı Evleri'nde 1 adet home ofis bloğu, 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulesi bulunuyor. Teknik Yapı Metropark Evleri adres bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.



Teknik Yapı Metropark Evleri adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 


1.270 adet konuttan meydana  gelen  Teknik Yapı  Metropark Evleri 'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 


Projede evlerin yanı sıra  yürüyüş yolları, buhar odası, spor alanları, fitness center, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, sauna,  yüzme havuzu, dinlenme alanları, koşu parkuru gibi ortak kullanım alanları bulunuyor.


Ev alanlarının 53 metrekare ile 152 metrekare arasında değiştiği Teknik Yapı Metropark Evleri 'nin bu yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor.


 Projede  3+ 1 dairelerin fiyatları 613 bin 800 TL - 726 bin 300 TL  arasında değişiklik gösteriyor. 


Teknik Yapı Metropark Evleri adres bilgileri kapsamında  TEM ve E5'le bağlantı halinde, havaalanına 5 dakikalık mesafede, metroya ise yakın konumda yükseliyor. 


Teknik Yapı Metropark Evleri adres!

Satış ofisi adres: Atatürk Mah. Şehit Er Necati Özgel Sk. No:2 İkitelli 34303 Küçükçekmece İstanbul (Eski Bahariye Halı Fabrikası, İETT Garajı Yanı)


Halkalı Metropark Evleri iletişim

Telefon: 444 10 08

http://teknikyapimetropark.com

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön