04 / 05 / 2024

Teknik Yapı'dan Astaş'ın Uçaksavar teklifine sert cevap!

Teknik Yapı'dan Astaş'ın Uçaksavar teklifine sert cevap!

Teknik Yapı, Astaş'ın Uçaksavar Sitesi'ne 775 milyon dolarlık rekor teklifte bulunduklarını açıklamasının ardından sert bir açıklama yaptı. Teknik Yapı, Astaş'ın bu açıklama ile 'Uçaksavar Sitesindeki somut adımları speküle etme amaçlı olduğunu' öne sürdü



Astaş Holding A.Ş. tarafından yapılan "Uçaksavar Sitesi'ne 775 milyon dolarlık rekor teklif" açıklamasının ardından gelen Teknik Yapı Kurumsal İletişim Müdürü Tufan Karaağaç imzalı açıklama şöyle:

"Bugün sizlere Astaş firmasından yapılan açıklamanın, Türkiyenin en büyük sivil kentsel dönüşüm projesi olan Uçaksavar Sitesindeki somut adımları speküle etme amaçlı olduğunu bildirmek isterim.

Uçaksavar Sitesi Toplu Yapı Yönetimi & uçaksavar Site İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Fevzi Tezcan konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şöyle denilmiştir:

Basına gönderilen bu yazı, tamamen spekülasyon yaratmak için yapıldığını düşünüyorum. Söz konusu firma yönetimimize defalarca gelmiştir. Önce kibar dille, yaptıkları teklife teşekkür ettik ve kabul etmedik. Daha sonra ısrarlarını sürdürdüler. İhale sürecinin tamamladığını ve yine görüşmemizin mümkün olmadığını yazılı olarak da bildirdik. Bu basın bülteninin ne amaçla gönderdiklerini anlamak mümkün değildir. "

Uçaksavar Sitesi Toplu Yapı Yönetimi & uçaksavar Site İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Fevzi Tezcan'ın Astaş Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı'ya gönderdiği maili ve açıklamalarını aşağıda bulabilirsiniz."

İŞTE O MAİL

Uçaksavar Site İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Tezcan'ın Astaş Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı'ya gönderdiği açıklama şöyle:

"Sn. Vedat Aşçı,

Uçaksavar Sitesi ile ilgilendiğinize ilişkin mektubunuzu aldık. Daha öncedende belirttiğimiz üzere Uçaksavar Sitesi  Toplu Yapı Yönetimi , Türkiyedeki inşaat firmaları ile görüşmelerini tamamlamış ve kat malikleri tarafından genel kurulda firma seçimi yapılarak süreci tamamlamış, sözleşme aşamasına gelinmiştir.

Bu nedenle teklifinizin değerlendirilmesi mümkün değildir. İleride farklı koşulların ortaya çıkması halinde göndermiş olduğunuz bilgiler dahilinde değerlendirilebilecektir."

 


Geri Dön