01 / 05 / 2024

Tekno Pova bekleyenler müjde! Sonunda Türkiye'de Satışta

Tekno Pova bekleyenler müjde! Sonunda Türkiye'de Satışta

Türkiye'de yatırımlarını artıran TECNO Merakla beklenen yeni telefon POVA 4 & POVA 4 Pro'yu Meteor Gri, Lava Turuncu ve Siber Mavi olmak üzere üç renk seçeneğiyle satışa sundu.



TECNO, merakla beklenen yeni telefonu POVA 4 ve POVA 4 Pro’yu meteor gri, lav turuncusu ve siber mavi olmak üzere üç renk seçeneğiyle satışa sundu.

128GB depolama alanı, 8GB RAM’i ve 6000mAh bataryası ile TECNO POVA 4, 8.799 TL; 6.66 inç AMOLED FHD+ ekranı, 45W hızlı şarj desteği, 256GB depolama alanı ile üst düzey bir deneyim vaat eden TECNO POVA 4 PRO, 11.999 TL fiyat etiketiyle satışa sunuldu.

 Oyun deneyimini en üst seviyeye çıkarmak adına, Panther Engine 2.0 oyun motoru ile telefonun RAM'ini, işlemci performansını ve ağ bağlantı hızı artırılıyor, gelen aramalar ya da bildirimler engellenebiliyor.

Tekno Pova bekleyenler müjde! Sonunda Türkiye de Satışta

50MP kamera

POVA 4 serisi, yapay zeka lensli yardımcı kameraya sahiptir 50MP ana kamera Ultra net kalitede önemli anları veya çarpıcı manzaraları yakalayın! Profesyonel kamera modu, portre düzeltme algoritması, portre güzelleştirme modu, akıllı otofokus, süper gece modu ve HDR kamera özelliği de hayalinizdeki fotoğrafları çekmenizi kolaylaştıracak. POVA 4 Serisi, selfie kamerası olarak da kullanılabilir. 8MP f2.0 kameraya sahiptir.

 


Geri Dön