Ticari

Teknopark İstanbul’un yeni ofisleri açılıyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na komşu Teknopark İstanbul’un 65 bin metrekare alan içerisinde bulunan yeni ofisleri açılış için gün sayıyor.  

Sabiha Gökçen Havalimanı’na komşu Teknopark İstanbul’un 65 bin metrekare alan içerisinde bulunan yeni ofisleri açılış için gün sayıyor. 

Teknopark İstanbul, 65 bin metrekare alan içerisinde yer alan, içinde bulunduğu güçlü ekosistem, sunduğu sektörel ve akademik iş birliği fırsatlarının dışında ıslak hacimli ve çeker ocaklı laboratuvarları, çok amaçlı salon, depo alanı, konferans salonları gibi sosyal imkanları ve AR-GE firmalarının farklı mekânsal ihtiyaçlarını karşılayacak olan esnek tasarım ilkeleriyle oluşturulmuş dönüştürülebilir ofislerini kiralamak isteyen AR-GE firmalarını bekliyor.

Güçlü bir ekosisteme giriş imkanı sağlıyor

Sabiha Gökçen Havalimanı’na komşu konumuyla dikkat çeken Teknopark İstanbul bünyesinde; çok amaçlı ve dönüştürülebilir modüler yapıya sahip ofisleri kiralayacak olan AR-GE firmaları, yalnızca bir ofis kiralamış olmakla kalmayıp, aynı zamanda güçlü bir ekosisteme de giriş imkanı sağlayacak. 

Söz konusu kiralama için info@teknoparkistanbul.com.tr adresi ile iletişime geçilebiliyor. 

Gayrimenkul sektöründe yapay zeka ve veri analitiği uygulamaları masaya yatırılacak!

Yıldız Teknopark'ta kira indirimi desteği devam edecek!

İstanbul Teknoloji ve Finans Üssü kurulacak!