Teknoloji

Teknosa'da Apple iPhone 11 fiyatları dikkat çekti; Taksit oluyor mu?

Teknosa'da Apple iPhone 11 fiyatları dikkat çekerken alıcılar "taksit oluyor mu?" diye sordu. İşte detaylar... "Taksit oluyor mu?" sorusu ise gündeme geldi



Teknosa'da Apple iPhone 11 fiyatları alıcıların dikkatini çekti. "Taksit oluyor mu?" sorusu ise gündeme geldi. Teknosa, Apple iPhone 11 almak isteyenlere ING, Yapı Kredi Bankası ve Akbank üzerinden alışveriş kredisi alarak taksit imkanı sunuyor. Fakat kredi alırken bankalara göre fiyatların değiştiğini de belirtmek gerekiyor.

Peki Teknosa'da Apple iPhone 11 ne kadar, kaç TL? İşte Apple iPhone 11 güncel fiyatları...

Apple iPhone 11 özellikleri

iPhone 11'in tasarımı, önceki modellere kıyasla bazı yenilikler sunuyor. Daha ince çerçevelere ve birinci sınıf malzemelerden yapılmış sağlam bir kasaya sahip olan iPhone 11, şık ve modern bir görünüm sunuyor. Arka panelde ise mat bir yüzey kullanılarak, cihaza zarif bir dokunuş katılmış.

Ekran tarafında, iPhone 11 6.1 inçlik bir Liquid Retina ekran sunuyor. Gerçekçi renkler ve yüksek bir piksel yoğunluğu ile net ve canlı bir görüntü sunan bu ekran, kullanıcılara sinematik bir deneyim sağlıyor. Ayrıca, HDR10 ve Dolby Vision desteği sayesinde daha zengin ve detaylı bir içerik görüntüleme deneyimi sunuyor.

Performans açısından iPhone 11, Apple'ın A13 Bionic çipsetine sahip. Bu çipset, olağanüstü bir işlem gücüne ve grafik performansına sahip olmasıyla biliniyor. Bu da iPhone 11'in en zorlu görevlerle bile başa çıkabilmesini sağlıyor. Hem oyun oynamak hem de çoklu görevlerle uğraşmak gibi yoğun işlemlerde bile sorunsuz bir performans sunuyor.

Kamera konusunda iPhone 11, çarpıcı bir yükseltme sunuyor. Arka panelde, 12 megapiksel çift kamera sistemi bulunuyor. Geniş bir açıya sahip ana kamera ve Ultra Geniş açılı bir kamera ile kullanıcılara daha fazla çekim seçeneği sunuluyor. Gece Modu özelliği sayesinde düşük ışık koşullarında bile net ve detaylı fotoğraflar çekebilirsiniz. Ayrıca, iPhone 11'in gelişmiş portre modu ve akıllı HDR özelliği, profesyonel kalitede fotoğraflar çekmek için daha fazla olanak sağlıyor.

Batarya konusunda da iPhone 11, önemli bir iyileştirme sunuyor. Daha büyük bir bataryaya sahip olan iPhone 11, daha uzun bir pil ömrü sunarak günlük kullanımda bile size güvenilir bir performans sunuyor. Ayrıca, hızlı şarj özelliği sayesinde bataryayı daha hızlı bir şekilde doldurabilirsiniz.

 Peki Teknosa'da Apple iPhone 11 ne kadar, kaç TL? İşte Apple iPhone 11 güncel fiyatları...

* Apple iPhone 11 128GB Akıllı Telefon - 24.999 TL

* Apple iPhone 11 64GB Akıllı Telefon  - 22.999 TL

Ayrıntılı bilgi için: https://www.teknosa.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 2 Temmuz 2023 tarihinde saat 08.00'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 26.04 Türk Lirası, Euro 28.26 Türk Lirası, altının gramı ise 1596 Türk Lirası değerindedir.

Garmin Swim 2 Multisport Siyah Akıllı Saat ne kadar, kaç TL oldu? İşte 1 Temmuz 2023 fiyat listesi
 

Asus Zenfone 10'nun fiyatı ortaya çıktı; İşte Asus Zenfone 10 fiyat listesi

Elon Musk'tan yeni hamle; Dikkat! Twitter...