28 / 04 / 2024

Teknosa'da inanılmaz kampanya! LG çamaşır kurutma makinesi alana Philips ütü hediye! 19 Mart 2023 fiyat listesi

Teknosa'da inanılmaz kampanya! LG çamaşır kurutma makinesi alana Philips ütü hediye! 19 Mart 2023 fiyat listesi

Söz konusu kampanya stoklarla sınırlı olurken kampanyanın geçerlilik süresi 20 Mart tarihine kadardır. Kampanyaya göre Seçili LG Markalı Kurutma ve ya Kurutmalı Çamaşır Makinesi alana Philips DST7511/80 Azur Siyah Buharlı Ütü hediye edilecektir. 



Teknosa da inanılmaz kampanya! LG çamaşır kurutma makinesi alana Philips ütü hediye! 19 Mart 2023 fiyat listesi
Yuva kuran çiftler için kaçırılmayacak bir fırsat olan bu kampanyanın bitmesine 1 gün kaldı. LG kurutma makinesi son yeni teknoloji ile donatılmış olup bir kurutma fonksiyonlarıyla üstün performans ortaya koyar. Aynı zamanda Philips buharlı ütü gelişmiş motor gücü sayesinde kısa sürede kırışıklıkların üstesinden gelir. 

LG KURUTMA MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ 

LG kurutma makinesi buhar teknolojisi içermesi sayesinde daha hijyenik koşullarda yıkanması gereken çamaşırların üzerindeki alerjenleri yüksek oranlarda yok ederek tertemiz çamaşırlar giymenizi sağlar.
LG yıkama ve kurutma makinesinde pamuklu, pamuklu+, karışık, ütü istemeyen, sessiz yıkama, anti alerjik, bebek buhar bakımı, hassas, elde yıkama/yünlü, hızlı, sadece kurutma, yıkama+kurutma, kazan temizleme ve durulama+sıkma olmak üzere toplam 14 farklı program bulunur.

PHİLİPS BUHARLI ÜTÜ ÖZELLİKLERİ

260 g’a kadar şok buhar inatçı kırışıkları kolaylıkla gidermek için kumaşlara derinlemesine nüfuz eder.Otomatik kapanma özelliğine sahip ütü hareketsiz durduğu an kendini kapatır. SteamGlide Elite taban ile, üst düzey kayma performansı ve maksimum çizilme direnci sunan teknoloji harikası bir üründür. Damlama önleyici sistem, su damlacıklarının neden olduğu lekeleri önlemek için sızıntıları durdurur ve her sıcaklıkta güvenli bir ütü deneyimi sunar. 

Peki söz konusu kampanyaya dahil olan ürünler ve bu ürünlerin fiyat listesi nedir? 


Geri Dön