Teknoloji

Teknosa’da JBL Tune 510BT Kablosuz Kulaklık fırsatı! 4 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Pek kişinin hayatının vazgeçilmezi olan kablosuz kulak üstü kulakların popüler markalarından JBL Teknosa’da indirimde. Peki JBL kulaklık özellikleri neler, fiyatı kaç TL? İşte detaylar…Kablosuz kulak üstü kulaklıkların çok tercih edilen markalarından JBL’nin özellikleri ve fiyatıyla öne çıkan modellerinden JBL Tune 510BT Multi Connect kablosuz kulaklık, Teknosa’da benzerlerine göre indirimli olarak satışa sunuluyor

Müzik, podcast, radyo dinlemenin yanı sıra telefon bağlantısını kesmeye gerek kalmaksızın aramaları açmaya da imkan veren kulak üstü kablosuz kulaklıklar, yolda yürürken kablo sıkıntısı olmadan rahatça dinleme olanağı tanıyor.

Kablosuz kulak üstü kulaklıkların çok tercih edilen markalarından JBL’nin özellikleri ve fiyatıyla öne çıkan modellerinden JBL Tune 510BT Multi Connect kablosuz kulaklık, Teknosa’da benzerlerine göre indirimli olarak satışa sunuluyor.

 

Peki JBL kulaklık özellikleri neler, fiyatı kaç TL, indirimli fiyatı ne kadar? İşte detaylar…


 

JBL TUNE 510BT MULTİ CONNECT KABLOSUZ KULAKLIK

JBL Tune 510BT Multi Connect kablosuz kulaklık, Pure Bass ses sistemi, kulağı rahatsız etmeyen yumuşak hoperlör yastıkları ve güçlü Bluetooth 5.0 bağlantı akışıyla tercih nedeni oluyor. Cihaz, eller serbest sesli ya da görüntülü görüşme deneyimi yaşamaya ve müziği en kaliteli seslerle hissetmeye imkan verirken,  Pure Bass ses sitemiyle, dünyanın pek çok yerindeki ünlü mekanlarda rastlanabilecek ses kalitesiyle çalışıyor. 

40 SAATE VARAN PİL ÖMRÜ

Kablosuz kullanımıyla kullanıcılardan tam puan alan cihaz sayesinde müzik dinlerken  kablonun saçınıza, çantanıza takılması,  dolanması sorunu çözümleniyor.  JBL’nin bataryası da tatmin edici bir performansa sahip bulunuyor. Bir kez şarj edildiğinde pil ömrü 40 saate kadar  varan cihaz, sadece 2 saat gibi kısa bir zamanda şarj olurken, çok noktalı bağlantı seçeneği ile bir bluetooth cihazından diğerine zahmetsizce geçiş yapabilme imkanı veriyor.  Bu özelliği sayesinde telefona gelen aramaları kaçırmamak için tabletteki bir videodan telefondaki aramaya geçiş yapmak mümkün oluyor. Tıpkı kablosuz kulak içi kulaklıklar gibi bu kulalıkta da, aramalardaki sesi kontrol etme olanağı var.  Kulaklığın üzerinde işlevsel düğmeler yer alıyor. Bu düğmele aracılığıyla aramadaki sesi kısmak, açmak, aramaları kulaklığın üzerinden yönetmek mümkün. Oldukça hafif olan bu kulaklıktaki yastıklı kafa bandı da kafanızı acıtmayan son derece konforlu bir kullanım olanağı veriyor. Katlanabilen yapısı sayesinde de çantanıza koymak istediğinizde hoparlörlerinin hasar görmeyeceği şekilde içe katlamak ve küçülen boyutuyla küçük çantalara bile sığdırmak kolay hale geliyor.

JBL TUNE 510BT MULTI CONNECT KABLOSUZ KULAKLIK 4 OCAK 2023 FİYAT LİSTESİ

JBL Tune 510BT Multi Connect kablosuz kulaklık, Pure Bass:     909 TL

 

Ayrıntılar için:https://www.teknosa.com/

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 4 Ocak 2023 saat 01:39'da yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18,91TL, euro 19,96 TL, altının gramı ise 1.131TL değerindedir.

Flo’da online’a özel yüzde 33 indirim! 4 Ocak 2022 Fiyat Listesi

Samsung Galaxy A32 128 GB Trendyol’da 7.467 TL! 4 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Samsung iddialı! Sosyal medyada en iyi fotoğraflar ondan sorulacak!

Orta gelirliye konut kampanyası yarın belli oluyor! Faiz oranı kaç olacak?

Fırıncılar Odası açıkladı! Ocak ve şubatta ekmeğe zam yok!

Teşvikten yararlanmak isteyen BES’e akın etti! Kaç kişi başvurdu?

Beyaz eşyaya gelen zamlar dudak uçuklattı! Son 1 yılda ne kadar zamlandı?