29 / 04 / 2024

Teknosa’da kasım coşkusu! Tablette 2 bin 500 liraya varan hediye kupon ve indirim fırsatları!

Teknosa’da kasım coşkusu! Tablette 2 bin 500 liraya varan hediye kupon ve indirim fırsatları!

Teknoloji perakendeciliği alanında hizmet veren Teknosa, kasım ayında binlerce üründe birbirinden cazip fırsatlarla dolu çeşitli kampanyalar hazırladı. Kahve makinasından tablete, bilgisayardan bluetooth kulaklıklara kadar çok sayıda ürün avantajlı fiyatlardan tüketiciye sunulacak.



Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, kasım ayında yine birbirinden cazip fırsatları içeren kampanyaları tüketiciler ile buluşturuyor. Türkiye’nin teknoloji perakendeciliği ve e-ticaret alanında güçlü markalarından biri olan Teknosa, kasım ayı içerisinde düzenleyeceği çeşitli kampanyalar ile tüketicilere binlerce üründe avantajlı fiyatlardan alışveriş imkanı sunacak.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Teknosa’nın kasım ayı boyunca telekom, aksesuar, PC, beyaz eşya ve TV kategorisi başta olmak üzere binlerce üründe birbirinden cazip fırsatları tüketicilerle buluşturacağı belirtildi. Açıklamada, dev bir pazaryerine dönüşen markanın internet sitesinde ve mobil uygulamasında günlük sürpriz kampanyaların da yer alacağı kaydedildi.

Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, teknoloji tutkunlarının her yıl merakla beklediği kasım kampanyalarını pek çok fırsatla büyüttüğünü açıkladı. Teknosa’dan alışveriş yapanlar kasım ayı boyunca PC kategorisinde birçok indirim fırsatından yararlanacak. Bu indirimlerin yanı sıra seçili Samsung tabletlerinde ise 2 bin 500 liraya ulaşan hediye kupon kampanyası da düzenlendi. Yazılı açıklamaya göre, Teknosa’nın özel markası Preo’da, 3-15 Kasım 2023 tarihleri arasında otomatik Türk kahve makinesi, bluetooth kulaklık ve erkek bakım seti başta olmak üzere çok sayıda üründe TeknoClub üyelerine özel avantajlar da müşterileri bekliyor.  

Teknosa’da kasım coşkusu! Tablette 2 bin 500 liraya varan hediye kupon ve indirim fırsatları!

GÜNLÜK SÜRPRİZLER VE İNDİRİMLER

Teknosa, internet sitesi ve mobil uygulamayı kullananlara yani online kanallardan alışveriş yapanlara yönelik günlük sürprizler ve cazip fırsatlar içeren kampanyalar da hazırladı. Kasım ayı boyunca devam edecek bu fırsatlar kapsamında, 24 Kasım 2023 tarihinde, ‘24 saat, yüzde 24 indirim, her kategoride 24 ürün’ indirimleri ile ‘TeknoClub ile şimdi al, yeni yıl alışverişinde indirimini kullan’ kampanyaları, tüketicileri bekleyen sürprizler arasında dikkat çekiyor.

 64 İLDE 184 MAĞAZA İLE TÜKETİCİYE ULAŞIYOR

Teknoloji perakendeciliği alanında hizmet veren Teknosa, aynı zamanda Türkiye geneline yayılan geniş bir mağaza ağı ile müşterilerine hizmet veriyor. Teknosa yetkilileri, Türkiye’nin 64 ilinde 184 mağaza ve online kanallarıyla müşterilerin teknolojiye dair tüm ihtiyaçlarında yanında yer aldığını belirtirken,  TeknoClub üyelerine yönelik de çeşitli indirimler ve avantajlar sunduklarını açıkladı. TeknoClub üyesi olmak isteyenler ‘TEKNOCLUB’ yazarak 7889’a gönderiyor ve böylece üye olabiliyor.

 


Geri Dön