28 / 04 / 2024

Teknosa'dan akıllı telefon alana akıllı saat hediye kampanyası! 20 Ocak 2023 fiyat listesi

Teknosa'dan akıllı telefon alana akıllı saat hediye kampanyası! 20 Ocak 2023 fiyat listesi

Kampanya kapsamında Samsung Galaxy A23 6GB/128 GB Akıllı Telefon alana Samsung Galaxy Fit2 R220 Siyah Akıllı Bileklik hediye.



 Teknosa dan akıllı telefon alana akıllı saat hediye kampanyası! 20 Ocak 2023 fiyat listesi
Kampanyaya dahil olan ürün; kampanya ve mağaza stokları ile sınırlı olurken izlenmesi gereken yol haritası vardır. Bunun için ürünlerin sepete eklenmesi ve sepet adımındaki Sepetinize özel kampanyalar alanından "Samsung Galaxy A23 6GB/128 GB Akıllı Telefon ile Birlikte Samsung Galaxy Fit2 Akıllı Bileklik Siyah Sepette Hediye!" kampanyasının seçilmesi gerekir.Kampanya yalnızca satıcısı Teknosa olan ürünlerde geçerlidir. Teknosa kampanyayı haber vermeksizin değiştirme ve bitirme hakkını bünyesinde barındırır.


SAMSUNG GALAXY TELEFONUN ÖZELLİKLERİ

 

  • Galaxy A23 FHD+ teknolojisi ve 90Hz yenileme hızı sayesinde her gün görüntülediğiniz içerikleri daha akıcı ve daha keskin bir şekilde görme imkanı sunar.
  • Optik Görüntü Sabitleyici (OIS) teknolojisiyle düşük ışıkta bile en ince ayrıntıları yakalamak mümkün.
  • İnsan gözüne benzer bir görüş açısına sahip 5MP Ultra Geniş Açılı Kamera ile dünyayı 123 derecelik bir açıyla görmenize yardımcı olur. 
  • 2MP Derinlik Kamerası fotoğraflarınızdaki bölge derinliğini ayarlamanıza imkan vererek kaliteli bir reim ortaya koyar.
  • 8MP Ön Kameradaki bulanık arka plan efekti sayesinde arka plandaki nesneleri bulanıklaştırarak sizi daha çok öne çıkarır.

Peki hediye ürünün özellikleri  ile bu ürünlerin  fiyat listesi nedir?
 


Geri Dön