Beyaz Eşya

Teknosa'dan LG bulaşık makinesi alana kahve makinesi hediye! LG bulaşık makinesi kaç lira? İşte 30 Nisan fiyat listesi..

Evlerdeki en büyük teknolojik yardımcılarımızdan biri olan bulaşık makineleri, şık tasarımları ile ön plana çıkmaya devam ediyor. Teknosa, yeni bulaşık makinesi almak isteyenler için büyük fırsat sunuyor. Peki, LG 8 programlı bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? İşte 30 Nisan 2022 fiyat listesi...Evindeki bulaşık makinesini yenilemek isteyenler için LG 8 programlı bulaşık makinesi nisan ayına özel kampanyaları ile dikkat çekiyor

Teknoloji tasarımla buluştu sloganıyla yıllardır evlerde geliştirilmiş QuadWash teknolojiye sahip ve şık tasarımlı ürünleriyle yer alan LG, en çok tercih edilen markalar arasında yer alıyor. Evindeki bulaşık makinesini yenilemek isteyenler için LG 8 programlı bulaşık makinesi nisan ayına özel kampanyaları ile dikkat çekiyor. "Teknosa anneler gününe özel kampayasında LG bulaşık makinesi alana" kahve makinesi hediye ediyor.

LG bulaşık makinesi, bulaşıklardaki zorlu yiyecek kalıntılarını, yeni geliştirilen TrueSteam ön buhar seçeneği ile bulaşıklarda ışıltılı ve parlak görünüm sağlar.LG'nin Inverter Direct Drive motoru sayesinde sınıfının en sessiz bulaşık makinesi olarak tasarlanmıştır.

Peki, LG bulaşık makinesi fiyatları ne kadar özellikleri neler? İşte 30 Nisan 2022 fiyat listesi...

LG bulaşık makinesi, Direct Drive motoru 10 yıl garanti ile bulaşık makinenizi yıllarca kullanabilirsiniz.Çift bölge yıkama özelliği ile aşırı kirli tavalarınızı, tencerelerinizi turbo kapsamlı temizlik programında yıkar. Dayanıklılık ve çok yönlülük özelliği sayesinde bulaşıklarınız da kalıntı parçacıkları bırakmaz.



LG DFC325HD Bulaşık Makinesi Özellikleri
GENEL ÖZELLİKLER
Kullanım Tipi :Solo
Kapasite:14 Kişi


TEKNİK ÖZELLİKLER
Multitablet Fonksiyonu :Var

Diğer Özellikler    

PROGRAMLAR
Program Seçimi :Elektronik
Ön Yıkama :Var


PERFORMANS
Yıllık Enerji Tüketimi (100 yıkama)  :85 kWh
Enerji Sınıfı (A-G) :D
Su Tüketimi:9.5 lt
Ses Seviyesi:41 dB


SEPETLER
Çatal Bıçak Sepeti:Yok
3. Sepet (Çatal/Bıçak) :Var
Sepet Özellikleri    

TASARIM
Renk :Siyah
Yükseklik :845 mm
Genişlik:598 mm
Derinlik:600 mm
EMNİYET
Su Taşma Emniyeti :Var

LG bulaşık makinesi fiyatı ne kadar?

LG bulaşık makinesi fiyatı: 11.999 TL
kahve makinesi fiyatı : 499 TL

Editörün Notu: Bu haber 30 Nisan 2022 10.52'de yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 96 kuruş, euro 15 lira 80 kuruş, altının gramı ise 921 lira 58 kuruş değerinde.

Teknosa'da Samsung Galaxy A53 kampanyası başladı! Sakın kaçırmayın! İşte 28 Nisan 2022 fiyat listesi...

Teknosa'da Samsung Galaxy A32 fiyatları çok şaşırttı! İşte 27 Nisan 2022 fiyat listesi...

Arnica Tesla Plus toz torbasız süpürge Teknosa'da indirimli fiyatıyla satışta! İşte 24 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi