Beyaz Eşya

Teknosa'dan Xiaomi Mi Mop Pro 2 Robot Süpürge alana Xiaomi Akıllı Bluetooth Tartı Hediye! 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa, inanılmaz bir kampanya ile geldi! Teknosa, Xiaomi Mi Mop Pro 2 Robot Süpürge alımında sepette Xiaomi Akıllı Bluetooth Tartı hediye ediyor! Peki, Teknosa'da Xiaomi Mi Mop Pro 2 Robot Süpürge fiyatları ne kadar? İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...  

Türkiye'nin en büyük tekno marketlerinden biri olarak bilinen Teknosa, akıl almaz bir kampanya ile geldi! Teknosa, Xiaomi Mi Mop Pro 2 Robot Süpürge alımında sepette Xiaomi Akıllı Bluetooth Tartı hediye edecek! Söz konusu kampanyadan yararlanmak için ise yapmanız gereken ise oldukça basit. 

Kampanyadan faydalanabilmek için her iki ürünüde sepete eklemeniz gerekiyor, ardından ise sepet adımında Sepetinize Özel Kampanyalar kısmından "Xiaomi Mi Mop Pro 2 Robot Süpürge Alımında Sepette Xiaomi Akıllı Bluetooth Tartı Hediye!" kampanyasını seçmeniz gerekmektedir. Eğer bahsedilen adımları uygulamazsanız indirimden yararlanamazsınız.

Teknosa tarafından düzenlenen kampanyadan her bir müşterinin sadece bir kez yararlanabilir. Aynı müşterinin kampanya kapsamında birden fazla ürün satın aldığı tespit edildiği takdirde ilk siparişten sonraki siparişleri Teknosa tarafından iptal olacak.

Kampanya yalnızca satıcısı Teknosa olan ürünlerde geçerli olduğu gibi, Teknosa kampanyayı haber vermeksizin bitirme hakkını saklı tutar.

 


Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2, aynı anda hem süpürme hem silme işlemini gerçekleştirebiliyor. Mi Robot Vacuum Mop Pro 2i ile süpürme ve silme için iki ayrı ekipman gerekmiyor. Profesyonel bir temizleme algoritmasına sahip olan akıllı cihaz, iki yönlü silme işlemine sahip ve elle temizleme tekniklerini simüle eder. Ürün 2 adet su tutan bez, 2'si 1 arada su deposu ve toz kutusu ile birlikte satışa sunulur; ayrıca ek aksesuar satın almanıza'da gerek kalmaz.
Peki, Teknosa'da  Xiaomi Mi Mop Pro 2 Robot Süpürge  fiyatları ne kadar? İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2, yeni nesil LDS lazer navigasyon sistemi ne sahip bu sayede evinizin haritasını çıkarır. Çift çekirdekli Mali 400 GPU ve Cortex - A7 CPU ile güçlü hesaplama kabiliyeti özelliği taşır. Uzun mesafeleri bile hızlı ve yüksek doğrulukla tarayabilir. 

 

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2, 3200 mAh pil gücü bataryasını 3 ve 4 saat arasında tam olarak şarj eder ve batarya şarjı yüzde 20’ye düşene dek temizliğinize devam eder. Süpürgeyi tam şarj sonrasında aralıksız olarak 110 dakikaya kadar çalıştırabilir, tek seferde 180 metrekare büyüklüğünde bir alanı temizlemenize yardımcı olabilir.


TEKNOSA XIAOMI MI MOP PRO 2 ROBOT SÜPÜRGE 1 MAYIS 2022 FİYAT LİSTESİ


1-Xiaomi MI Mop Pro 2 Ve Akıllı Robot Süpürge Siyah Fiyatı:6.599 TL


2-Xiaomi Akıllı Bluetooth tartı fiyatı:349,00 TL

Bosch Bulaşık Makineleri ne kadar? İşte Bosch Bulaşık Makineleri 30 Nisan 2022 Fiyat Listesi!

Arçelik filtre kahve makinesinde indirimli fiyatıyla satışta! İşte 30 Nisan 2022 fiyat listesi...

Arzum tost makinesi alana çay makinesi hediye! İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Hivda KADAN/Emlakkulisi.com

Editörün Notu: Bu haber 1 Mayıs 2022 09'55'de yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 50 kuruş, euro 15 lira 91 kuruş, altının gramı ise 922 lira 46 kuruş değerinde.