30 / 04 / 2024

Tekoğlu Evleri, Eylül sonunda satışa çıkıyor!

Tekoğlu Evleri, Eylül sonunda satışa çıkıyor!

Tekoğlu Evleri; 18 bağımsız bölümden meydana geliyor. Proje kapsamında yer alan villalar ve dairelerin fiyatları Eylül sonunda belirlenecek. Sosyal yaşam alanlarıyla zengin proje; Zekeriyaköy'de konumlandırıldı...



Tekmen Yapı'nın Zekeriyaköy'de başlayacağı ilk projesi olan Tekoğlu Evleri; 18 bağımsız bölümden meydana geliyor. Proje kapsamında yer alan villalardan 6 adeti ikiz villa; 6 adeti bahçe dubleksli ve 6 adeti çatı dubleksli olarak tasarlandı.

Zekeriyaköy Tekoğlu Evleri, geniş bir avlunun etrafında yer alan 102 metrekare ile 195 metrekare arasında 12 dubleks daire ve 260 metrekarelik 6 villadan meydana geliyor.

Tüm tiplerde ferah ve kullanışlı, özgün merdiven tasarımları; tüm tripleks villalarda yaşam için baş edilebilir büyüklük ve çok katlı yaşamın dezavantajını unutturacak kullanışlı, sessiz asansör sistemleri bulunuyor.

Bahçe dublekslerinde ferah salonlar, kullanışlı mutfaklar, aydınlığın ve bahçenin tadını çıkarmanız için verandalar; çatı dublekslerinde kullanışlı daire mimarisi ve muhteşem manzara yer alıyor.

Proje kapsamında yer alan villaların fiyatları henüz belli değil. Henüz projeye de başlanmadı. Ancak Eylül ayı içerisinde projeyle ilgili detaylar belli olacak. Projenin bitiş tarihinin de Ağustos 2012 olması planlanıyor.

Satışlarının SED Gayrimenkul tarafından yapılacağı projede mimari tasarım kısmında Dome Partners'in; iç mimari kısmında ise Aysel Berk Z'nin imzası bulunuyor.

Tekoğlu Evleri Zekeriyaköy projesinin sosyal yaşam alanlarında  yüzme havuzu, barbekü, çoçuk oyun alanları bulunuyor. Kapalı otoparklardan bloklara asansörle çıkışların olacağı aynı zamanda villaların içinde de asansör bulunan sosyal tesis de projenin diğer özelliklerinden...

Projede; açık havuz, kapalı sosyal alanlar, 4 bin 185 metrekare arsa içinde 1800 metrekare bağımsız bölümlere ayrılmış bahçe, 700 metrekare açık havuz, açık ve kapalı sosyal tesis donatıları, 1000 metrekare site içi yollar ve ortak yeşil alanlar bulunuyor.

0212  202 50 30 
0532 797 12 67

SED GAYRIMENKUL

http://www.tekmenyapi.com


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön