Genel

Teksan, hibrit jeneratörü ile ses getirecek!

Middle East Electricity Fuarı 1-3 Mart 2016 tarihlerinde Dubai’de gerçekleşecek. Enerji sektörünün dev firmalarının her yıl mutlaka yer aldığı fuarın bu seneki Gümüş Sponsoru Türkiye enerji sektörünün öncü firmalarından Teksan oldu.

Dünyanın en önemli güç ve enerji fuarlarından Middle East Electricity Fuarı 1-3 Mart 2016 tarihlerinde Dubai’de gerçekleşecek. Enerji sektörünün dev firmalarının her yıl mutlaka yer aldığı fuarın bu seneki Gümüş Sponsoru Türkiye enerji sektörünün öncü firmalarından Teksan oldu. Birbirinden özel 7 ürününü iki ayrı stantta sergileyecek Teksan, TÜBİTAK işbirliği ile geliştirdiği Türkiye’nin ilk hibrit jeneratör sisteminin yenilenmiş tasarımı ile fuara katılmaya hazırlanıyor.


Sektörün öncü firmalarının en son yeniliklerini tanıtmak için tercih ettiği dünyanın en büyük güç ve enerji fuarı Middle East Electricity bu yıl da enerji sektörünün nabzını tutmaya hazırlanıyor. Her yıl uluslararası arenada yarışan markaların şovuna sahne olan fuarın sponsorları arasında Türk enerji sektöründe yenilikçi ve öncü kimliği ile 22 yıldır hizmet veren Teksan da yer alıyor.


Enerji sektöründe dizel jeneratörler, doğalgazlı ve biyogazlı jeneratör setleri, yüzde 90’a varan enerji verimliliği sağlayan kojenerasyon ve trijenerasyon sistemleri, mobil aydınlatma kuleleri ile hizmet veren Teksan, TÜBİTAK işbirliği ile hayata geçirdiği Türkiye’de ilk ve tek olma özelliği taşıyan hibrit jeneratör setleri ile Middle East Electricity Fuarı’nda ses getirecek.


Middle East Fuarı ziyaretçileri Teksan ürünlerini hem fuarda hem de fuarın dışındaki özel sergileme alanında görme fırsatı yakalayacak.