02 / 05 / 2024

Tekşanlar Hafriyat İnşaat Nakliyat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Tekşanlar Hafriyat İnşaat Nakliyat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Tekşan tarafından kuruldu.



Tekşanlar Hafriyat İnşaat Nakliyat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Tekşan tarafından kuruldu.

Tekşanlar Hafriyat İnşaat Nakliyat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Yıkım işleri (binaların ve diğer yapıların yıkılması ve sökülmesi) b. İnşaat ve yıkım atıklarının, çalı, çırpı, moloz gibi enkazların toplanması ve kaldırılması c. Mevcut ikamet amaçlı olan veya ikamet amaçlı olmayan binaların yeniden düzenlenmesi veya yenilenmesi (büyük çaplı revizyon) d. İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) e. İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) f. Karayolu ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası gıda, sıvı, kuru yük, vb. taşımacılığı) g. Sıvı yakıtlar ve bunlarla ilgili ürünlerin toptan ticareti (ham petrol, ham yağ, mazot, benzin, biodizel, fuel oil, gaz yağı, madeni yağlar, gres yağları vb.) h. Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda motorlu kara taşıtı ve motosiklet yakıtının (benzin, mazot, dizel, biodizel, LPG, CNG vb.) perakende ticareti i. Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda motorlu kara taşıtları için yağlama ve soğutma ürünlerinin perakende ticareti (madeni yağ, antifriz vb.) j. Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda evlerde kullanılan fuel oil perakende ticareti (dökme olanlar ile müşterinin istediği yere ulaştırılarak yapılan doğrudan fuel oil satışı hariç) k. Kara yolu ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası gaz ve petrol ürünleri, kimyasal ürünler vb. yük taşımacılığı l. El veya motor gücü ile çalışan kaldırma, taşıma, yükleme ya da boşaltma makinelerinin imalatı (vinç palangası, yük asansörü, bocurgat, demir ırgat, kriko, forklift, kaldırma ve taşıma kuleleri, vinçler, hareketli kaldırma kafesleri vb.) m. Buldozer, angledozer, greyder, skreyper, düzleyici, önden küreyici-yükleyici, kepçeli yükleyici, mekanik kepçe, ekskavatör, kazık çakma (kazık varyosları) ve sökme makineleri, harç ve asfalt yayıcılar ile beton kaplama makinelerinin imalatı n. Delme, sondaj, hafriyat ve kazı makinesi parçalarının, vinç ve hareketli kaldırma kafeslerinin ve toprak, taş ve benzeri maddeleri tasnifleme, öğütme, karıştırma veya diğer işlerde kullanılan makine parçalarının imalatı (buldozer bıçakları dahil)
 


Geri Dön