Ekonomi

Telefon almayı düşünenler hüsrana uğrayacak! 150 dolar daha fazla ödenecek!

Telefon almayı düşünenlere kötü haber verildi. Artık telefon alacaklar, 150 dolar daha fazla ödeyecek. İşte detaylar!Ancak telefon alacaklara üzücü bir haber geldi

Son zamanlarda artan telefon fiyatlarından dolayı vatandaş yurt dışından telefon almaya yeltenmişti. Ancak telefon alacaklara üzücü bir haber geldi.

 

İşte haberin ayrıntıları…

Artan enflasyondan teknolojik ürünler de nasibini aldı. Telefon almak isteyen kişiler ya uygun fiyatlı ürünleri tercih ediyor ya da telefonu yurt dışından getiriyor. Yurt dışından vergilerden dolayı uyguna gelen telefonlar bu yüzde tercih ediliyor. Ancak bu yolu seçenlere kötü haber geldi. O fiyatlar yükseltildi! Peki fiyatlar ne kadar oldu?

GÜMRÜK FİYATLARI YÜKSELTİLİYOR

Son yapılan haberlere göre Ticaret Bakanlığı tarafından Resmi Gazete üzerinden yayımlanan İthalatta Gözetim Uygulanmasına İlişkin Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Karar ile birlikte gözetim miktarları yükseldi.

Zam yapılmadan önce telsiz telefon cihazları için 200 dolar iken, gümrük bedeli akıllı telefonlar için 350 dolar olarak yükseltildi.

ONEPLUS 11 CONCEPT TANITILDI!

OnePlus, bu ay ikinci kez, bu yılın sonlarında çıkacak olan ilk katlanabilir akıllı telefonu üzerinde çalıştığını söyledi.

Akıllı telefon dünyasında rekabette önde olmak isteyen OnePlus, orta ve üst seviye modelleri ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Şirket, bu yılın ilk haftasında OnePlus 11 modellerini duyurdu. İşte bu telefonun özellikleri;

ONEPLUS 11 CONCEPT, "ACTİVE CRYOFLUX" SOĞUTMA TEKNOLOJİSİNİ BÜNYESİNDE BARINDIRIYOR!

OnePlus, MWC 2023'te yeni bir telefonu açıkladı. OnePlus 11 Concept adı altında gelen cihaz, soğutma sistemi odaklı olarak karşımıza çıktı. Şirket, oyun performansını ve yükleme hızlarını iyileştirdiği söylenen "Active CryoFlux" soğutma teknolojisini sergileyen bir konsept modelini tanıttı.

OnePlus 11 konsepti, dönen fanlara ihtiyaç duymadan fiziksel olarak soğutulur. Active CryoFlux sistemi etkinleştirildiğinde arka paneldeki bir gösterge ışığı yanmaktadır. Bu sistem su, yağ ve toz karışımı olan bir pompanın etkisi altında çalışıyor.

Sistem, oyun oynarken 2,1 °C ve şarj olurken -1,6 °C'lik bir sıcaklık düşüşüne ulaşır. Bu model, sisteme yer açmak için pilin bir kısmını feda eder. Bu, önceki modelden biraz daha hafif olmasını sağlar. Şirket modeli satışa çıkarmayacak.