Ekonomi

Telefonunda bu uygulama bulunan çok şanslı! Kasada kullan 2 saniyede hesabına 100 TL gelsin!

İlgili banka tarafından düzenlenen kampanya ile QR kod ile ödeme yapan vatandaşlar, hediye para kazanma fırsatı elde ediyor. Kampanya ile ilgili detaylar merak konusu oldu ve BankKart sahipleri kampanyadan yararlanmak için harekete geçti.QR kod ile ödeme yaparak kampanya şartlarını yerine getiren herkes, hediye para kazanma şansı yakalayacak

Kampanyaya katılmak için kredi kartı ya da BankKart'ı olan herkes başvurabilir. QR kod ile ödeme yaparak kampanya şartlarını yerine getiren herkes, hediye para kazanma şansı yakalayacak.

QR ile ödemelere dikkat!

Ziraat Bankası, kart sahiplerine özel bir kampanya ile QR kod ile ödeme yaparak BankKart hediye kazanma fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında, tek seferde 100 TL ve üzeri toplam 100 TL'ye kadar yapacağınız alışverişlerde 10 Türk lirası BankKart hediye kazanabilirsiniz.

Kampanya mart ayı başında başladı ve 31 Mart 2023 tarihinde sona erecek. Kampanyaya BankKart Mobil ve Ziraat Mobil uygulamaları üzerinden katılabilirsiniz. Kampanya süresince, QR ödeme yöntemi kullanılarak yapılan tüm nakit veya faturalı alışverişlerde kampanya geçerlidir.

Ancak, aynı gün içinde aynı işyerinde yapılan ilk harcama başlangıç noktası olarak kabul edilecek ve kampanyaya dahil edilecektir. Kampanyadan yararlanmak isteyen Ziraat Bankası kart sahiplerinin hızlı davranması önemlidir.

Kampanya şartlarına göre, BankKart hediye tutarı belirli bir limit ile sınırlıdır ve kampanya süresi içinde kazanılan hediye paralar belirli bir süre içinde kullanılmalıdır. Kampanya ile ilgili detaylı bilgilere, Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

QR ödeme kampanya bilgileri

Ziraat Bankası, BankKart sahiplerine yönelik bir kampanya başlattı. Kampanyaya katılmak için son tarih 31 Mart 2023 olarak belirlendi. Kampanya kapsamında, QR ödeme yöntemi kullanarak yapılacak 100 Türk lirası ve üzeri alışverişlerde toplam 100 Türk lirası BankKart parası kazanılacak.

Kampanyaya katılmak için BankKart mobil uygulaması kullanılması gerekiyor. Aynı işyerinden yapılacak alışverişler geçerli sayılacak ve sadece ilk harcama kampanyaya dahil edilecektir. Peşin veya taksitli ödemelerde BankKart veya Ziraat mobil uygulaması ve POS'ta QR ödeme yöntemi kullanılabilecek.

QR ödemesi yapmak için alışveriş yapılan semtin kâtibi bilgilendirilmeli ve BankKart mobil uygulamasının ödeme menüsündeki POS ekranındaki barkod okutularak ödeme yapılabilir.

Kampanya süresince maksimum 100 Türk lirası BankKart kazanılabileceği belirtilirken, kampanyaya BankKart Başak, BankKart Business ve BankKart Ücretsiz kartları dahil değil. Kampanya kapsamında kazanılan BankKart paraları harcama yapılan kartlara yüklenecek ve sonraki alışverişlerde kullanılabilecek.

Bu banka da promosyon furyasına katıldı! 10.000 TL almak çok basit, işte yapmanız gereken!

Borsada ‘iflas’ şoku! Borsa İstanbul BIST 100 endeksi ne oldu? En çok hangi hisseler geriledi?

Bu banka hoş geldin hediyesi veriyor! Sadece 5 dakikada 10.000 TL!