27 / 04 / 2024

Tema İstanbul 2. Etap fiyat listesi Ekim 2022!

Tema İstanbul 2. Etap fiyat listesi Ekim 2022!

Türkiye’nin incisi İstanbul’un en önemli lokasyonlarından birinde inşa edilecek olan Tema İstanbul 2. Etap Projesi, bir hayli heyecan ile bekleniyor. Peki Tema İstanbul 2. Etap fiyat listesi belli oldu mu? İşte Tema İstanbul 2. Etap fiyat listesi Ekim 2022…



Geçtiğimiz zamanlarda inşa edilen ve teslimatı gerçekleştirilen Tema İstanbul ve Tema İstanbul Bahçe projeleri; sunmuş olduğu birçok seçenek ve konfor ile temel alan anlayışıyla birlikte oldukça beğenilmişti. Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığı ile inşa edilen ve projenin son etabı olacak olan Tema İstanbul 2’de motto; projenin ilk iki etabında buldukları kalite ve başarıyı yükseltmek. 

Peki Tema İstanbul 2. Etap fiyat listesi belli oldu mu? İşte Tema İstanbul 2. Etap fiyat listesi Ekim 2022! 

Tercih edecek kişilerin taleplerine göre dizayn edilmiş olan Tema İstanbul 2 Projesi’nin inşasına ilk iki etabın hemen yanında başlanacak. Tema İstanbul 2 Projesi’nde, nefes almayı konforlu hale getiren ve size sadece dört duvar arasında bir hayat sunmayan balkonlar da yer alacak.

Yatay mimari anlayışı ilk olarak esas alınıp inşa edilecek olan Tema İstanbul 2. Etap, İstanbul, Küçükçekmece Halkalı semtinde inşa edilecek.

Tema İstanbul 2 Projesi’nde birçok sosyal alan bulunurken  bisiklet yolları, üç kilometreyi bulan yürüyüş yolları ve aynı zamanda diğer rekreasyon imkanları ile birlikte 70 metre genişliğinde ve 800 metre uzunluğunda olan ‘yeşil koridor’ gibi alanlar yer alacak.

Kişi başına düşmüş olan 37 metrekarelik peyzaj alanı ile de yüksek yaşam standartları geliştiren Tema İstanbul 2. Etap Projesi’nde, 80 metrekareden 196 metrekareye kadar farklı ölçülerde konutlar yer alıyor. 2 bin 280 adet konutun bulunacağı projede konut teslimlerinin 2023 senesinin ikinci yarısında yapılması planlanmakta.

Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut t tipleri yer alacak. Konutların haricinde Tema İstanbul 2. Etap'ta 70 adet villa da bulunacak. 

Tema İstanbul 2. Etap fiyat listesi Ekim 2022!


Geri Dön