27 / 04 / 2024

Tema İstanbul 2: Yeniden daha fazlası!

Tema İstanbul 2: Yeniden daha fazlası!

Firma: Aktaş, Mesa, Öztaş ve Kantur

Proje: Tema İstanbul 2

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş Ortaklığı ile hayata geçirilen Tema İstanbul 2 projesi geçtiğimiz günlerde görücüye çıktı. Proje "Yeniden daha fazlası" sloganıyla tanıtılıyor.



Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş Ortaklığı ile hayata geçirilen  Tema İstanbul 2  projesinin lansmanı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Aldığı ön taleple dikkat çeken proje "Yeniden daha fazlası" sloganıyla tanıtılıyor. 

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük özel sektör gayrimenkul projesi olan Tema İstanbul’un 2. etabı 1 milyar 62 milyon 791 bin 586 liraya mal olacak. Projede 2 bin 280 adet konut ve 70 adet villa yer alacak. 

Tema İstanbul 2: Yeniden daha fazlası!

Tema İstanbul 2 projesi Atakent Küçükçekmece'de hayata geçiriliyor. Projede yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.  Metrekare birim fiyatlarının 29 bin TL'den başladığı  Tema İstanbul 2  projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2023 yılının ikinci yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Tema İstanbul 2 konut projesi ile beraber inşa edilecek olan Tema World, mega kent İstanbul’un hızla gelişen ekonomisini destekleyecek ve Yaşam Merkezi niteliğini taşıyacak. 338 bin metrekarelik alanda yükselecek olan Tema World projesinde 3 kuşağın her ferdi beraber doya doya vakit geçirebilecek.

Tema İstanbul 2: Yeniden daha fazlası!

Lokasyonuyla dikkat çeken Atakent Tema İstanbul 2 projesi; E-5, Kuzey Marmara Otoyolu, TEM, Basın Ekspres, İstanbul Havalimanı ile Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim Köprü güzergahlarının yer aldığı önemli ulaşım arterlerine yakın konumda yükseliyor.

Tema İstanbul 2 ve Tema World'ün lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Web: http://www.temaistanbul.com/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön