Proje Güncel

Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022! 

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesi Radisson Blu Vadistanbul Hotel’de düzenlenen lansmanla tanıtılmıştı. İşte Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022!  Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World, Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortaklığı ile inşa ediliyor

Tema İstanbul 2 ve Tema World projesi Radisson Blu Vadistanbul Hotel’de düzenlenen lansmanla geçtiğimiz Aralık ayında tanıtılmıştı. Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World, Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortaklığı ile inşa ediliyor. Tema İstanbul 3. Etap ile ana hedef; ilk iki etaptaki kalite ve başarıyı en üst seviyeye çıkarmak olarak belirtildi. 

Tema İstanbul ve Tema İstanbul Bahçe projeleri; sunduğu birçok olanak ve yaşanabilirliği temel alan anlayışıyla oldukça beğenilmişti. Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığında inşa edilen ve projenin son etabı olacak Tema İstanbul 2’de ana hedef; projenin ilk iki etabındaki kalite ve başarıyı artırmak. 

Peki Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi açıklandı mı? İşte Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022! 

Alıcıların taleplerine göre dizayn edilen Tema İstanbul 2 projesi ilk iki etabın hemen yanı başında inşa edilecek. Tema İstanbul 2 projesinde, ferah bir ev yaşamı için yüksek tavanlar, efes aldıran geniş balkonlar yer alacak. 

Yatay mimari anlayışı esas alınarak inşa edilecek olan Tema İstabul 3 Etap, yüksek yatırım potansiyeline sahip olmasıyla dikkatleri çekiyor. 

Tema İstanbul 2 projesinde;  bisiklet yolları, 3 kilometreyi bulan yürüyüş yolları ve diğer rekreasyon imkanlarıyla beraber 70 metre genişliğinde ve 800 metre uzunluğunda ‘yeşil koridor’ gibi alanlar yer alıyor.

Kişi başına düşen 37 metrekarelik peyzaj alanıyla yüksek yaşam standartları oluşturan Tema İstabul 3 Etap projesinde, 80 metrekareden 196 metrekareye kadar farklı büyüklüklerde konutlar yer alıyor. 2 bin 280 adet konutun yer alacağı projede konut teslimlerinin 2023 yılının ikinci yarısında yapılması planlanıyor.

Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut t tipleri bulunuyor. Konutların yanı sıra Tema İstanbul 3 Etap'ta 70 adet villa da yer alıyor. 

Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022

Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022 belli oldu. Tema İstanbul 3. Etap projesinde yer alan konutların fiyatları şu şekilde:

1 oda 1 salon: 4 milyon 777 bin Türk Lirası 
2 oda 1 salon: 6 milyon 250 bin Türk Lirası 
3  oda 1 salon: 7 milyon 500 bin Türk Lirası  
4 oda 1 salon: 9 milyon 500 bin Türk Lirası 

Web: https://www.temaistanbul.com

Tema İstanbul 2'de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı!

Tema İstanbul 2 ve Tema World'ün lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Tema İstanbul 2: Yeniden daha fazlası!