19 / 05 / 2024

Tema İstanbul projesi için start verildi! Halkalı'ya 402 odalı yeni otel geliyor!

Tema İstanbul projesi için start verildi! Halkalı'ya 402 odalı yeni otel geliyor!

Tema İstanbul projesi; Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığında İstanbul'da Halkalı Atakent'te hayata geçiriliyor. 



Ortadoğu pazarının en önemli fuarı olan ATM Dubai’de Türk turizmcilerden de yoğun katılım oldu. Fuara 80 metrekarelik standıyla katılan Artaş Hotels Group'un Turizm Koordinatörü Ali Hasdemir turizm sektöründeki çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. 

Toplamda 42 bin metrekare büyüklüğe sahip olacak olan otelde 204 oda yer alacak. Yurt içi ve yurt dışı ziyaretçilerin Premium konaklama deneyimini yaşayacağı Marriott Executive Apartments Hotel “Ev konforunda, standartların üzerinde” anlayışıyla misafirlerini ağırlayacak.

Tema World’ün içerisindeki Marriott Executive Apartments Hotel’de 1+1, 2+1, 3+1, 4+2 Dubleks Penthouselar yer alacak. Merkezi noktadaki konumu ve sunduğu hizmetlerle öne çıkan otel, uzun süre konaklama formatında rezidans modeliyle hizmet verecek.

Tema World, 267 bin metrekarelik dev bir alanda hayata geçiriliyor. 2024 yılının bahar aylarında kapılarını açması planlanan ve sahip olduğu unsurlarla şehre nefes aldıracak olan Tema World’ün, İstanbul’da sosyal yaşama yeni bir boyut kazandırması bekleniyor.

 Tema İstanbul projesi için start verildi! Halkalı ya 402 odalı yeni otel geliyor!

12. OTELİN İNŞAATINI YAPMAYA BAŞLADIK

Sabah'tan Dilek Güngör'e değerlendirmelerde bulunan Hasdemir, "Biz grup olarak 12. otelin inşaatını Halkalı'da yapmaya başladık. İlk 4 ayı hedefler doğrultusunda kapatıyoruz. Gelen rezervasyonlar da iyi. Körfez turisti azaldı ama sezonla da alakalı...

Önümüzdeki sezonda beklentimiz çok daha yüksek. Geçen yıl tüm ülke olarak 'şahlandık' demiştik. Ancak deprem, savaşlar, seçim nedeniyle hedeflerin dışında kaldık. Bu yıl yoğurdu üfleyerek yiyoruz. Körfez'de 2022'deki şahlanma olmaz ama hedefimizi tutturacağımızı düşünüyorum. Genel turizmde de ilk 4 ay iyi gitti. Farklı pazarlara da bakıyoruz. Hindistan pazarına gittik. Japonya'dan seri grup ağırladık. Kore ve Çin pazarına da yoğunlaşacağız" dedi.

Bodrum'da Swissotel'i aldıklarını hatırlatan Hasdemir, "Şubatta gruba Bodrum'u dahil ettik. Bu yıl ilk tecrübe olacak" diye konuştu. Grubun iki yılda beş otel yatırımı yaptığını söyleyen Hasdemir, "Bu büyüme bildiğim kadarıyla hiçbir grupta yoktur. Asıl sektörümüz inşaat...

Önümüzdeki yıl grup büyük projeye başlayacak. Orada da otel yatırımı olacak. 12. otelimiz de Halkalı'da. 204 odalı Marriott olacak" ifadelerini kullandı.

Luxera Bahçe Port'ta yüzde 35 peşinat 24 ay vade fırsatıyla!

Geri Dön