27 / 04 / 2024

Tema Park İstanbul satış ofisi!

Tema Park İstanbul satış ofisi!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Temapark

Konum olarak İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Tema Park İstanbul satış ofisi detayları için haberimizi inceleyerek bilgi edinebilirsiniz...




Lokasyon itibariyle Halkalı 'da hayata geçirilecek olan Tema Park İstanbul projesinde satışlar devam ediyor. Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur ortaklığı ile yükselen Tema Park İstanbul projesinde konut, AVM, otel ve ofis gibi yaşam alanları yer alıyor. 


İçerisinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin mevcut olduğu Tema Park İstanbul satış ofisi bilgisi haberimizin devamında yer alıyor. 


Tema Park İstanbul satış ofisi!


 4 bin 26 adet dairenin yer alacağı Tema Park İstanbul projesi TOKİ'ye ait olan arsa üzerinde yükselecek. Tema Park İstanbul daire fiyatları: 


Tema Park İstanbul daire fiyatları: 


Tema Park İstanbul projesinin dairelerinde metrekare birim fiyatları  3 bin 200 TL'den başlıyor. Tema Park İstanbul satış ofisi ile ilgili verilen detaylar şöyle: 


Tema Park İstanbul satış ofisi: 


Tema Park İstanbul satış ofisi bilgilerine göre proje Kanuni Sultan Süleyman Kalp Hastanesi'nin olduğu yol üzerinde konumlandırılıyor. Terrace Tema ile Dumankaya Konsept Halkalı projelerine yakın lokasyonda yer alan Tema Park İstanbul satış ofisi iletişim bilgisi şöyle: 


Tema Park İstanbul satış ofisi: 


Tema Park İstanbul satış ofisi telefon numarası: 0212 495 71 01



Telefon:  0212 495 71 01

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön