30 / 04 / 2024

Temapark İstanbul ne zaman teslim?

Temapark İstanbul ne zaman teslim?

Firma: Aktaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Temapark

Temapark İstanbul ne zaman teslim? sorusunun cevabı henüz açıklanmadı. Temapark İstanbul projesi ile Halkalı'ya 3 milyar euro değerinde bir yatırım inşa edilecek...




Temapark İstanbul projesi Halkalı'da Aktaş, Öztaş, Mesa ve Kantur ortaklığı ile inşa ediliyor.  Temapark  İstanbul projesi konut, ofis, alışveriş merkezi, otel, fuar merkezi, oyun ve eğlence parkı alanlarından meydana geliyor.


Karma proje niteliğinde projelendirilen Temapark İstanbul Halkalı'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)'na ait arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Temapark İstanbul projesi 250 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.


Temapark İstanbul ne zaman teslim?


Temapark İstanbul ne zaman teslim edileceği henüz açıklanmadı. Proje detaylarının tam olarak netleşmediği Temapark İstanbul projesinin teslim tarihi netleştiğinde, emlakkulisi.com'dan bu bilgiye ulaşabilirsiniz.


4 bin 26 adet konutun yer alacağı Temapark İstanbul projesi Halkalı'da 3 milyar euro yatırımla yükseliyor. Temapark İstanbul projesi Halkalı'da Terrace Tema ve Konsep Halkalı projelerine yakın noktada bulunuyor.


Telefon:  (0312 291 50 00

Web Adresi: www.mesagrup.com

Gülcihan YELKENCİ/emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön