Konut

Temaşehir Konya'nın tasarımı gün yüzüne çıkıyor!

Emlak Konut GYO’nun Anadolu’daki konut atağının en önemli adımlarından Konya Meram’daki ‘Temaşehir Konya’ projesinin tasarım detayları gün yüzüne çıkmaya başladı. Temaşehir, Konya’daki ilk ve tek gelir paylaşım modeliyle yapılan proje olacak.

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut GYO’nun, Konya’nın nitelikli yaşam bölgesi Meram’ın merkezinde inşa edeceği ve kentin ilk ve tek gelir paylaşım modeli projesi ‘Temaşehir Konya’ projesinin merakla beklenen detayları gün yüzüne çıkmaya başladı. ‘Temaşehir’, Meram’a yepyeni bir şehircilik konseptiyle geliyor. 728 adet konut ve 152 dükkan ve mağaza biriminden oluşan ‘Temaşehir’ karma projeler kategorisinde yer alıyor. ‘Temaşehir’, 30 bin metrekare yüzölçümlü meydan ve meydanın çevresinde sıralanmış dünyaca ünlü markalar ile prestijli Türk markalarının yer aldığı 42.Cadde adı verilen cadde dükkan, mağaza ve restoranları, modern tasarımlı cami, park alanı, gençlik ve kültür merkeziyle birlikte modern şehircilik unsurlarını bir arada sunacak. 


http://temasehir.com.tr/




Haber Akşam Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




Emlak Konut GYO'nun Anadolu açılımının önemli bir adımı olan 'Temaşehir Konya projesi kentin ilk gelir paylaşım modeli olacak. 


Emlak Konut GYO'nun, Konya'nın en değerli bölgesi Meram'ın merkezinde inşa edeceği ve kentin ilk ve tek gelir paylaşım modeli projesi Temaşehir Konya' projesinin detayları gün yüzüne çıkmaya başladı. 'Temaşehir', Meram'da yepyeni bir şehircilik konseptiyle yükseliyor. 728 konut ve 152 dükkan ve mağaza biriminden oluşan 'Temaşehir' karma projeler kategorisinde yer alıyor. 


TÜRK HAMAMI VAR 


Selçuklu mimarisinden esintiler taşıyan projede 130 metrekare ila 370 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 5 tip daire seçeneği sunuluyor. Dairelerin her birinin içinde özel Türk hamamı yapılmış olması dikkat çekiyor. 'Temaşehir Konya' projesini 700 milyon lira ihale bedeliyle hayata geçirdiklerini belirten Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, "'Emlak Konut projelerinden konut satın alarak yüzde 50 -150 arasında prim sağlamış yatırımcı müşterilerimiz heyecanımızı artırıyor'" dedi. 




Akşam




Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Emlak Konut GYO'nun Konya Meram'da inşa edeceği 'Temaşehir Konya' projesinin detayları gün yüzüne çıkmaya başladı. Projede, 728 konut, 152 dükkân ve mağaza bulunuyor. 'Temaşehir', 30 bin metrekare yüzölçümlü meydan ve meydanın çevresinde sıralanmış dünyaca ünlü markalar ile prestijli Türk markalarının yer aldığı 42.Cadde adı verilen cadde dükkânları, mağaza ve restoranları, modern tasarımlı cami, park alanı, gençlik ve kültür merkeziyle birlikte modern şehircilik unsurlarını bir arada sunacak. 


Habertürk