Ekonomi

Temettü verecek şirketler peş peşe açıklandı! İşte tek tek açıklanan o şirketler ve temettü miktarları! Sakın kaçırmayın

Yatırımcıların yakından takip ettiği Borsa İstanbul'da temettü verecek şirketler peş peşe açıklandı! Peki hangi şirket ne kadar temettü verecek? Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, borsada işlem gören firmaların verecekleri temettü tutarları da açıklandı

Yatırımcıların gündeminden düşmeyen Borsa İstanbul’da, hissedarlarına ödeyecekleri temettü miktarları ve tarihleri belli olan şirketler tek tek açıklandı.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, borsada işlem gören firmaların verecekleri temettü tutarları da açıklandı.

Peki Borsa İstanbul'da hangi şirket ne zaman, ne kadar temettü verecek? 

Peki Borsa İstanbul'da hangi şirket ne zaman, ne kadar temettü verecek? 


Konu ile ilgili verilen detaylara göre, Borsa İstanbul'da 6 şirket daha temettü verecek. Borsa Gündem'in aktardığı bilgilere göre, şirketlerin hissedarlarına ödeyecekleri tutarlar ve temettü tarihleri şu şekilde;


1. Meditera Tıbbi Malzeme yarın temettü verecek

Meditera Tıbbi Malzeme yarın temettü ödeyecek. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, şirket hisse başına brüt 1,26 Türk Lirası ve 1,13 TL net temettü verecek.

2. Aygaz 27 Mart 2023 tarihinde temettü verecek

Verilen detaylara göre, Aygaz 27 Mart 2023 tarihinde temettü ödeyecek. Aygaz hisse başına brüt 1,00 TL ve 0,90 TL net temettü verecek.

3. Brisa Bridgestone Sabancı Lastik (BRISA) 29 Mart 2023 tarihinde temettü ödeyecek

Paylaşılan detaylara göre, Brisa Bridgestone Sabancı Lastik, 29 Mart 2023 tarihinde pay başına net 3,24 Türk Lirası temettü ödemesi yapacak. Verilen bilgilere göre, toplamda ödeyeceği temettü tutarı, 988.578.675 TL olarak açıklandı. Ayrıca 2022 yılı net kârı ise 1.991.198.303 lira.

Tofaş temettü dağıtma kararı aldı! Tofaş temettü ödemeleri 2023 ne zaman? Tek tek açıklandı, hemen bakın! 

10 TL ve üzeri temettü veren şirketler peş peşe açıklandı! İşte para saçacak o şirketler! Hemen bakın!

Ereğli'den son dakika temettü kararı! Duyan şok oldu!