Beyaz Eşya

Temizliği sevenlerin bayıldığı süpürge! Dyson kablosuz süpürge kaç TL? 27 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Güçlü çekişi, kablosuz kolay hareket imkanı ve sessiz çalışmasıyla beğeni toplayan Dyson kablosuz süpürge, bebekli veya evcil hayvan bulunan evler için de çok uygun.  Peki Dyson süpürgenin başka özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? En son temizleme başlığı teknolojisi kullanılan bu makine ile evcil hayvan tüyleri, inatçı toz ve kir tamamen temizlenebiliyor

Son dönemde güçlü temizliği, kullanım kolaylığı ve sessiz çalışmasıyla çok sevilen süpürge modellerinden olan Dyson kablosuz süpürge, dijital motor V8 ile tüm evi güçlü bir şekilde temizleyebiliyor ve 40 dakikaya varan sürede kesintisiz çalışıyor.

En son temizleme başlığı teknolojisi kullanılan bu makine ile evcil hayvan tüyleri, inatçı toz ve kir tamamen temizlenebiliyor.

Dyson, tamamen yalıtımlı filtre sistemi  sayesinde tozu yakalıyor ve evcil hayvan kepeğinden daha küçük olan 0,3 mikron³ kadar küçük mikroskobik partiküllerinin tamamına yakınını hapsediyor.

DÜŞÜK SES İÇİN TASARLANDI

Elektrik süpürgelerinde en büyük sorunlardan olan gürültülü çalışma sorunu da Dyson’da halledilmiş durumda.  Tamamen düşük ses için tasarlanan makinede, gürültüyü azaltmak maksatlı aerodinamik hava yolları ve açık hücreli köpük, hava akışını motorun çevresine yönlendiriyor. Cihazda bulunan oluklu huni ve tampon sesi engellerken, akustik keçe ve kapalı hücreli köpük, titreşimleri emme işlevi görüyor.

40 DAKİKA KESİNTİSİZ ÇALIŞMA

40 dakikaya kadar kesintisiz çalışma imkanıyla, makine tüm evi rahatça temizliyor.

Hafif ve ergonomik tasarımı nedeniyle süpürge ile kolayca yüksek yerli temizlemek mümkün.  Ulaşılması zor alanlarda, arabaların dip köşelerinde de işlevsel olan süpürge,  kompakt yapısı nedeniyle gövdeden ayrılarak, el süpürgesi olarak da rahatça kullanılabiliyor.

MOBİLYA ALTLARINI 90 DERECELİK AÇIYLA TEMİZLİYOR

Makinenin mobilya altı adaptörü, alçak alanlara rahat erişim için süpürgenin bükülmesine imkan veriyor. Süpürge borusunun açısını 90 derece tam dik açıyla ayarlama imkanıyla, mobilya altları ve dip köşeler rahatça temizleniyor.

Kire toza hiç bulaşmadan boşaltılabilen süpürgede, boşaltma mekanizması sayesinde tek bir hareketle boşaltıp temizlenebiliyor. Böylece hazneye dokunmanız için gerek kalmıyor. Dyson süpürge, duvara monte şarj ünitesi ile kolayca saklanabiliyor ve kablosuz süpürgeniz her zaman elinizin altında ve kullanım için hazır durumda bulunuyor.

DYSON V8 ABSOLUTE ŞARJLI SÜPÜRGE 27 OCAK 2023 GÜNCEL FİYAT LİSTESİ:

Dyson V8 Absolute Şarjlı Süpürge fiyatı 7.999 TL

Ayrıntılı bilgi için:https://www.teknosa.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 27 Ocak 2023 tarihinde saat 01:49'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.02 Türk Lirası, euro 20.71 Türk Lirası, altının gramı ise 1184 Türk Lirası değerinde.

‘Yenilenmiş Telefon’ ne demek? İkinci elden farkı ne? Fiyatları neler? 27 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Böyle indirim görülmedi! Koton’da 400 TL’lik alışverişe 125 TL indirim! 27 Ocak 2023 Fiyat Listesi…

Sevgililer Günü’ne dev indirim! Pırlanta tek taş kolye 1.990 TL! 26 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Mavi Jeans’te büyük kış indirimi başladı! 26 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Samsung Galaxy S21 akıllı telefon indirimde mi? Kaç TL? 26 Ocak 2023 Fiyat Listesi