Perakende

Temizlik ürünleriniz BİM 2 Ağustos Salı kataloğunda! İşte BİM 2 Ağustos Salı kataloğu!

BİM aktüel ürün kataloğu her hafta araştırılıyor. Temizlik ürünleri BİM 2 Ağustos Salı kataloğunda! İşte detaylar!Yeni BİM kataloğunda yeni ürünler sizleri bekliyor

BİM 2 Ağustos Salı kataloğunu yayınladı. Yeni BİM kataloğunda yeni ürünler sizleri bekliyor. Her hafta birbirinden farklı ürünler BİM aktüel ürün kataloğu her keseye hitap ediyor. BİM marketlerine her hafta, teknolojik ürünlerden, ev, mutfak gereçlerine, kişisel bakımdan, elektrikli küçük ev aletlerine kadar sayısız pek çok ürün bulunuyor. BİM’in bu haftaki aktüel ürün kataloğunda evinizin temizliğinde severek kullanacağınız temizlik ürünleri raflardaki yerini alacak.

 

İşte merak edilen BİM 2 Ağustos Salı aktüel ürün kataloğu...

TEMİZLİK ÜRÜNLERİ 2 AĞUSTOS BİM KATALOĞUNDA!

BİM marketlerinde her eve lazım olan pek çok ürün uygun fiyatlarla evinize geliyor. BİM marketlerinde her hafta yenilenen ürünleri ve uygun fiyatları ile vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. BİM yeni haftaya evinizde severek kullanacağınız temizlik ürünleri ile giriş yapıyor. BİM 2 Ağustos 2022 kataloğunda ihtiyacınız olan temizlik ürünlerine kavuşabilirsiniz. Ayrıca 2 Ağustos Salı BİM aktüel ürün kataloğunda evinize gerekli olan her ürünü kolaylıkla bulabilirsiniz.  

2 Ağustos Salı günü için yayınlanan kataloğunu sizlerle paylaştık.

BİM 2 AĞUSTOS CUMA AKTÜEL ÜRÜN KATALOĞUNDA HANGİ ÜRÜNLERE YER VERDİ?

BİM 2 Ağustos Salı aktüel ürün kataloğunda evinizde kullanabileceğiniz temizlik ürünlerine uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Her eve lazım olan temizlik ürünlerin, evinizin her köşesinde kullanabilirsiniz. BİM raflarında yer alacak. Bu ürünler BİM 2 Ağustos Salı aktüel ürün kataloğunda sizleri bekliyor.

İşte 2 Ağustos Salı BİM aktüel ürün kataloğuna dair detaylar...

Editörün Notu: Bu haber 29 Temmuz 2022 tarihinde saat 23:49'da yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 88kuruş, Euro 18 lira 26 kuruş altının gramı ise bin TL 01 kuruş değerindedir. 

12 kilo tüp ne kadar oldu? Tüp gaz kaç TL?

Fed sonrası dolarda son durum! İşte detaylar!

75 bin işçi aranıyor! İşte meslek grupları ve detaylar!