Ekonomi

Temmuz enflasyon rakamlarının memur maaşına etkisi! 2023 Ocak memur zammı ne kadar?

Memur enflasyon farkına dair detaylar araştırılmaya başlandı. İşte 2023 Ocak memur zammına dair detaylar!Memur enflasyon farkı, Temmuz ayı enflasyon rakamlarının belli olması ile birlikte tekrardan gündeme geldi

Memur zammı ne kadar? Memur enflasyon farkı açıklandı mı, ne kadar soruları vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Memur enflasyon farkı, Temmuz ayı enflasyon rakamlarının belli olması ile birlikte tekrardan gündeme geldi.

İşte memur enflasyon farkı ne kadar, 2023 Ocak memur zammı belli oldu mu? sorularının detaylı yanıtları…

Memur enflasyon farkının ne kadar olduğu sorusu Temmuz ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte yeniden gündeme taşındı. Temmuz ayı memur zammı, 2022 yılı ilk 6 aylık oranlarına göre yüzde 34,85 enflasyon farkı ve %7'lik toplu sözleşme zammı ile yüzde 41,69 olarak açıklanmıştı. Temmuz ayı enflasyon oranlarının açıklanması ile birlikte 2023 yılı memur maaş zammı için ilk veriler netlik kazanmış oldu. Yaşanan bu gelişmelerden sonra milyonlarca memur ve memur emeklisi "Memur enflasyon farkı ne kadar, 2023 memur zammı ne kadar, Ocak memur zammı ne kadar olacak" sorularının yanıtını arıyor.

 İşte, Temmuz enflasyon rakamlarının açıklanması ile memur enflasyon farkı ve memur zammına dair merak edilen detaylar…

MEMUR ZAMMI NE KADAR OLMUŞTU?

Haziran ayı enflasyon verilerinin açıklanması ile birlikte memur maaş zamları netlik kazandı. Buna göre SSK ve BAĞ – KUR emekli aylıkları yüzde 42.35, memur ve emekli memur aylıkları yüzde 41.69 oranında artış gösterdi. Memur ve memur emeklileri yüzde 34,85 enflasyon farkı ve %7'lik toplu sözleşme zammı ile Temmuz ayı toplam zam oranı yüzde 41,69 olarak belirlendi.

2023 OCAK MEMUR ZAMMI NE KADAR OLACAK?

Temmuz ayında yüzde 41.69 oranında zam alan memurların bu sefer de 2023 Ocak memur zammının ne kadar olacağını araştırıyor. Ocak zammı detayları 2022 yılının ikinci altı aylık enflasyon rakamları ile netliğe kavuşacak.

TEMMUZ AYI ENFLASYON RAKAMLARINDA SON DURUM NE?

Temmuz ayı enflasyon oranı 3 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 10:00’da açıklandı. Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan veriler şöyle; enflasyon Temmuz ayında %2,37 olurken, yıllık bazda %79,60 olarak belirlendi.

Bankaya borcu olanlar dikkat! Bu haber milyonları ilgilendiriyor!

İslam Memiş’ten çarşı pazarı karıştıracak dolar açıklaması! İşte detaylar!

Siirt Evren Mahallesi TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? 2+1 ve 3+1 kura çekilişi isim listesi belli oldu mu?