Kent Haberleri

Temmuzda en düşük memur maaşı 17 bin TL olacak iddiası yalanlandı! İşte 2023 Temmuz en düşük memur maaşı!

İletişim Başkanlığı sosyal medyada yer alan en düşük memur maaşının 17 bin TL olacağı iddialarını yalanlayarak, asıl maaşın ne kadar olacağını açıkladı. İşte 2023 Temmuz en düşük memur maaşı! Peki Temmuzda en düşük memur maaşı ne kadar olacak? 2023 Temmuz memur maaşı kaç lira olacak? İşte 2023 Temmuz en düşük memur maaşı!

İletişim Başkanlığı 2023 Temmuz en düşük emekli maaşının 17 bin TL olmayacağını açıklyarak gerçek tutarı paylaştı. Peki Temmuzda en düşük memur maaşı ne kadar olacak? 2023 Temmuz memur maaşı kaç lira olacak? İşte 2023 Temmuz en düşük memur maaşı!

EN DÜŞÜK MEMUR MAAŞI 17 BİN TL OLMAYACAK!

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin sosyal medya hesabından açıklama yapıldı.  Bir televizyon kanalına konuşan çalışma ekonomistinin, en düşük memur maaşının brüt 22 bin lira olacağını sehven söylediği aktarıldı.

Memur maaş zammı ile ilgili yöneltilen iddiaların asılsız olduğu belirtilen açıklamada, "Temmuz ayında en düşük memur maaşı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belirttiği üzere net 22 bin lira olacaktır" ifadelerine yer verildi.

Çalışma ekonomisti,ardından en düşük memur maaşının 22 bin lira olacağı düzeltmesini yaptı.

CUMHURBAKANI ERDOĞAN AÇIKLADI!

Cumhurbaşkanı Rewcep Tayyip Erdoğan, en düşük memur maaşını 22 bin lira seviyesine yükselteceklerini açıkladı.

Maaşlardaki bu artışları otomatik olarak memur emeklilerine de yansıtacaklarını aktaran Erdoğan, "Temmuz ayına kadar çalışmaları tamamlayacağız. Birinci dereceye inen ve şartları tutan tüm memurlarımızın 3600 ek gösterge hakkından yararlanabilmesini de temin edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan memur maaşlarında düzeltme yapılacağını açıklyarak en düşük memur maaşının 11 bin 848 TL'den  22 bin TL'ye çıkartılacağını açıkladı.

Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise seçilmesi durumunda en düşük memur maaşının net 21 bin 265 TL olacağını ifade etmişti.

Memura tam dört zam birden! Maaşlar katlanacak! Bir bir hesaplandı!

Memur ve emekliler temmuz ayında kaç lira zam alacak? Mesleklere göre yeni maaşlar belli oldu!

2023 Memur maaşlarına ek zam gelecek mi? En düşük memur maaşı ne zaman 22 bin TL olacak?