Genel

TEMSANdan Malatyada satılık 209 dönüm arazi!

Türkiye Elektromekanik Sanayi (TEMSAN) Genel Müdürlüğü, mülkiyeti, müstakilen kendisine ait olan Malatya Yeşilyurttaki 209 bin 280 metrekare yüzölçümündeki araziyi 16 milyon TLye satışa çıkardı

Türkiye Elektromekanik Sanayi (TEMSAN) Genel Müdürlüğü, mülkiyeti, müstakilen kendisine ait olan Malatya Yeşilyurttaki 209 bin 280 metrekare yüzölçümündeki araziyi 16 milyon TLye satışa çıkardı.
TEMSAN tarafından yapılan açıklamalara göre 16 milyon TL tahmini fiyat biçilen arazi için 53 bin 334 TL geçici teminat tayin edildi. İhale, TEMSAN Genel Müdürlüğünün Bağdat Caddesi Ostim Yolu Üzeri Macunköy Yenimahalle/ANKARA adresinde 8 Ağustos gün yapılacak.

İhalenin detaylı bilgileri şöyle:

TAŞINMAZMAL SATILACAKTIR
Türkiye Elektromekanik Sanayi (TEMSAN) Genel Müdürlüğünden:
Mülkiyeti, müstakilen kuruluşumuza ait aşağıda İli, İlçesi, Köyü-Mevkii ve Parsel Numarası ile muhammen bedeli ve geçici teminatı yazılı taşınmaz 2886 sayılı kanunun 36. Maddesi gereğince, Kapalı Zarf usulü (arttırma) ile mülkiyet satışı yapılacaktır.

İli İlçesi Köyü Mevkii Ada Parsel Yüzölçümü Tahmini Bedel  (TL) Geçici Teminat
Malatya Yeşilyurt İkizce - Gezer 113 19 209.280 m2
(İkiyüzdokuzbinikiyüzseksen) 16.000.000.
(Onaltımilyon) Tahmini Bedelin %3

1 - İhale TEMSAN Genel Müdürlüğünün Bağdat Caddesi Ostim Yolu Üzeri Macunköy/ Yenimahalle/ANKARA adresinde (Tel: 0 312 397 55 75) bulunan hizmet binasının zemin katında bulunan toplantı salonunda, ihale komisyonunca yapılacaktır.
2 - İhale suretiyle satışı yapılacak taşınmazların satış şartnamesi kuruluşumuz İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Destek Hizmetleri Müdürlüğünden 100,00 TL mukabili temin edilebilecektir.
3 - İhale için verilen teklif mektuplarının, verildikten sonra geri alınması söz konusu değildir.
4 - İhale için verilecek teklif mektubunda belirtilecek meblağ, rakam ve yazı ile okunaklı bir şekilde (Silinti, kazıntı olmayacak) yazılacaktır.
5- Teklif mektuplarının en geç ihale günü olan 8 Ağustos 2011, saat 14.00a kadar ihalenin yapılacağı adreste bulunan TEMSAN Genel Müdürlüğü Genel Evrak servisine verilmesi şarttır. Bu saatten sonra verilecek teklif mektupları veya herhangi bir nedenle oluşacak gecikmeler dikkate alınmayacaktır.
6 - İstekliler, satış şartnamesinde belirtilen hususlarla, taşınmaza ait dosyasındaki bilgileri ve tapudaki takyidatları aynen kabul etmiş sayılır. İhalenin kesinleşmesinden sonra ihale uhdesinde kalanlar, Satış Şartnamesine aykırı bir talepte bulunamazlar.
7 - Satıştan mütevellit bütün vergi, resmi harç, ilan giderler, tapu harçları, alım satım giderleri, gibi ödenmesi gereken her türlü giderler alıcıya ait olup, alıcı tarafından kanuni süresinde ödenecektir.
8 - İhale komisyonu, gerekçesini karar içeriğinde belirtmek koşulu ile ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. Komisyonca uygun görülerek karara bağlanan ihale kararı ise; İhale Onay Makamının onayını takiben geçerlilik kazanacağı gibi, İhale Onay Makamının, ihaleyi fesh etmesi halinde, iştirakçi idareye karşı herhangi bir hak iddiasında bulunamaz.
9 - İş bu ihale ilanı genel bilgi mahiyetinde olup, satışta ihale şartnamesi hükümleri uygulanacaktır.

Detaylı bilgi için tıklayın