28 / 04 / 2024

Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak!

Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak!

Yurt içinde ve yurt dışında yatırımlarını sürdüren Tepe Home, açılan yeni mağazaları ile hızla büyümeye devam ediyor. Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak.



Konfor, tasarım ve kaliteyi yenilikçi hizmet anlayışına sahip mobilya sektörüne farklı bir bakış açısı bulunan Tepe Home, mağazacılık hedeflerini yerine getiriyor. Sürekli gelişim anlayışıyla hızla değişen dünyada yaşanan gelişmeleri yakından inceleyen hızla aksiyon alarak stratejilerini geliştiriyor. Hem yurt içinde hem de yurt dışında yatırımlarını arttırdıklarını ve büyüme amaçlarıyla 2021’e ön hazırlık yaptıklarından bahseden Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan “Parekende mağazacılık hedeflerimiz kapsamında daha fazla tüketiciye ulaşmak için yeni satış noktaları açmayı sürdürüyoruz. 2020 yılının ilk yarısında yurtiçinde 4, yurt dışında ise 1 yeni mağazamızın açılışını gerçekleştirdik. 5 Haziran’da Ankara’da 6. Mağazamızın Panora AVM’de açılışını yaptık. Yılın sonuna kadar yurt içinde 3 yeni mağaza daha açmayı planlarken yurtdışı bayilik görüşmelerimiz de sürüyor. Önemli hedeflerimizden biri de online mağazacılık alanında yatırımlarımızı arttırarak daha da büyümek ve sunduğumuz ürün çeşitliliğini artırmaya devam etmek” açıklamasında bulundu. 

İstanbul Modoko yoğun ilgi gördü

Geçen hafta ise İstanbul’da 7. Türkiye’de ise 18. mağazası bulunan Tepe home Modoko’nun kapılarını açtığını ve mağazanın geniş ürün seçenekleri ve iç dekorasyonu ile büyük ilgi gördüğünden bahseden Levent Çapan “İstanbul Modoko’da bulunan yeni mağazamızı da 18 Temmuz’da hizmete açtık. Yeni mağazalarımızda, en güncel trendleri yansıtan yeni ve modern yüzümüz ile hizmette ve üründe kaliteden ödün vermeyen yaklaşımımızı müşterilerimizle buluşturmanın haklı gururu içindeyiz. Müşterilerimizden aldığımız dönüşler bizleri çok mutlu ediyor” dedi.


 


Geri Dön