27 / 04 / 2024

Tepe İnşaat Narlife projesinde yüzde 5 peşinat! 165 bin TL!

Tepe İnşaat Narlife projesinde yüzde 5 peşinat! 165 bin TL!

Firma: Tepe İnşaat

Proje: Nar Life

Tepe İnşaat’ın İstanbul Maltepe’de yer alan yeni projesi Narlife, projeden ev sahibi olmak isteyenlere peşinat konusunda çok özel bir ödeme imkanı sağlıyor. Tepe İnşaat bu fırsat kapsamında % 5 peşinat ile ödeme avantajı sunuyor...



İnşaat sektörünün lider şirketlerinden Tepe İnşaat’ın 43 yılı aşan tecrübesi ve ilke edindiği kalite standardı ile Maltepe’de oluşturduğu yaşam alanının en yeni halkası olan Narlife, doğayla iç içe olmaktan zevk alanların, denizin mavisinde kaybolmaktan mutluluk duyanların ve huzur içinde zaman geçirmek isteyenlerin aradığı tüm renkleri bir arada sunuyor.


609 adet konuttan oluşan projede stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, teraslı ve bahçeli daire seçenekleri bulunuyor. Narlife projesinde yer alan daire fiyatları konumuna ve daire planlarına göre 165.000 TL ile 860.000 TL arasında değişiklik gösteriyor.


Tepe İnşaat Narlife projesinde yüzde 5 peşinat! 165 bin TL!


Projeden ev sahibi olmak isteyenlere % 5 peşinat ile ödeme avantajının yanısıra projeye özel Yapı Kredi, İşbankası ve Garanti Bankası’ndan yaklaşık 60 ay süresince % 0,76 ve 120 ay süresince % 0,78 aylık faiz ile kredi avantajı sunuluyor. Kampanya süresi 15 Mart’a kadar devam ediyor.                    


“Yeşil bina değerlendirme sistemi” olarak bilinen LEED Çevre Dostu Değerlendirme Sistemi’ne adaylığı ile diğer projelerden ayrışan Narlife projesi ile projenin tasarım ve inşaat aşamasında yapılaşmanın çevreye verdiği olumsuz etkilerin önlenmesi hedefleniyor.


Tepe İnşaat Narlife projesinde yüzde 5 peşinat! 165 bin TL!


72 dönüm arsaya sahip Narlife projesinde 29.500 metrekaresikonut alanı, geriye kalan belediye ve kamuya terk edilen yaklaşık 40.000 metrekarede ise park ile bahçe plan ve uygulamaları yapılacaktır. Proje kapsamında yaklaşık 2 bin metrekarebüyüklüğünde kapalı sosyal tesis alanı, olimpiğe yakın açık yüzme havuzu, spor tesisleri, yürüyüş parkurları, fitness center, sauna, çok amaçlı salon (sinema ve toplantı), cafe ve sitemarketi bulunuyor.


Narlife, sahil yoluna ve bağlantı yollarına olan yakınlığı ile dikkat çekmesinin yanı sıra E-5’e 4 km, Bağdat Caddesi’ne 7 km, Boğaziçi Köprüsü’ne ise 18 km uzaklıkta bulunuyor. Daire teslimlerinin proje başlangıcından 30 ay sonra gerçekleştirilmesi hedeflenmektedir.


Telefon: 444 4 627

Web sitesi: www.narlife.com.tr


projeye sor



Geri Dön