Kent Haberleri

Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye! Bu akılalmaz kampanyayı kaçıran bin pişman!

Bilkent Holding’in önde gelen şirketleri arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye edilecek! Akılalmaz kampanya Ekim ayı boyunca devam edecek.yılına özel kampanyalar için düğmeye bastı

Bilkent Holding’in önde gelen şirketleri arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus, 20. yılına özel kampanyalar için düğmeye bastı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ziyaretçilerine sunmuş olduğu kampanyalar ile alışverişleri de kazançlı
hale getiren Tepe Nautilus, Tepe Nautilus Mobil Uygulama kullanan ziyaretçilerine özel ayrıcalıklar sunuyor. 

Peki Tepe Nautilus 250 TL hediyesi ne zamana kadar geçerli olacak? Tepe Nautilus 250 TL hediye kartı nereden alınır? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Peki Tepe Nautilus 250 TL hediyesi ne zamana kadar geçerli olacak? Tepe Nautilus 250 TL hediye kartı nereden alınır? İşte merak edilen soruların yanıtları...


750 lira ve üzeri alışverişe anında 250 lira hediye


 Verilen bilgiye göre, Tepe Nautilus Mobil Uygulama kullanan ziyaretçileri için kampanyalara katılımda sıra bekleme dönemine de son veren Tepe Nautilus, bu ay boyunca yapılan alışverişlerde harcadıkça kazandırıyor.

Herkese çekilişsiz kurasız 250 TL yüklü Tepe Nautilus kart hediye edilen kampanyaya katılım için tek bir seferde 750 TL ve üzeri harcama yapılması yeterli oluyor. 

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, tek bir seferde 750 TL'lik alışveriş yapan ziyaretçiler fiş veya faturalarının fotoğrafını çekerek, mobil uygulamaya yükleyerek, sıra beklemeden kayıt işlemlerini tamamlayabiliyor.

Tepe Nautilus’ta bulunan kampanya masasından hediye 250 Türk Lirası yüklü Tepe Nautilus kartını alan ziyaretçiler kazandıkları tutarı seçili mağazalarda da anında harcayabiliyor.

Kazançlı ve kolay alışveriş deneyiminden yararlanmak için Tepe Nautilus Mobil Uygulamasını, Google Play ve App Store ‘dan indirebilir, kampanyaları da  yakından takip edebilirsiniz. 

Tepe Nautilus'un stoklarla sınırlı olan kampanya şartları hakkında daha detaylı bilgi için Tepe Nautilus'ta yer alan danışma bankosu ve kampanya masasından bilgi alabilirsiniz

Tepe Nautilus 250 TL hediye kampanyası Ekim ayının sonunda sona erecek.

O AVM'den akılalmaz kampanya! Hem iPhone 14 hem de 10 bin lira shoppara hediye! Resmen açıklandı, sakın kaçırmayın!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emekli maaşlarında zam depremi! Maaşlar bir bir şekillendi! En düşük maaşı duyan inanamadı

Emekli ve memurların ek ödeme hesaplamalarında büyük deprem! Hemen peş peşe hesaplanan ek ödeme tutarına göz atın!